AEK - Ράστα Βέχτα 72-79 (ΤΕΛΙΚΟ)

AEK - Ράστα Βέχτα 72-79 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (19.00, ΕΡΤ Sports, LIVE enwsi.gr) την Ράστα Βέχτα στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League και θα ψάξει την 7η διαδοχική της νίκη σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η Ένωση δείχνει να έχει μπει για τα καλά στις ράγες της και φαίνεται να αναπτύσσει πνεύμα νικητή καθώς το τελευταίο διάστημα εύκολα ή δύσκολα, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα.

Καθοριστικό ρόλο σε αυτό έχει φυσικά και ο «μαγικός» Κιθ Λάνγκφορντ που έχει σημειώσει 65 πόντους στους δυο τελευταίους αγώνες της Ένωσης κόντρα σε Μπούργκος και Ηρακλή. Ο «καυτός» Αμερικανός γκαρντ είναι το Α και το Ω στην επίθεση της ΑΕΚ, όπως είναι λογικό, καθώς η ποιότητά του είναι γνωστή τοις πάσι.

Οι Κέντρικ Ρέι και Στέφαν Γιάνκοβιτς έχουν τεθεί «νοκ-άουτ», αλλά ο Χάουαρντ Σαντ Ρος φωνάζει παρών στο αποψινό παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα. Ο Κουβανός γκαρντ/φόργουορντ έβγαλε μέρος της προπόνησης της Δευτέρας, όμως βρίσκεται κανονικά στην 12άδα της Ένωσης, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του.

Παρακολουθήστε Live την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Ράστε Βέχτα:


4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X