Δεν υπολογίζεται για τον επόμενο μήνα ο Βράνιες!

«Έχει επιστρέψει στην ΑΕΚ και... όλα καλά για τον Βράνιες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άστραψε και βρόντηξε σήμερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης!

Στα Σπάτα βρέθηκε από νωρίς σήμερα το πρωί ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης με σκοπό να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για όσα έγιναν την τελευταία εβδομάδα. Αφότου μίλησε με πολύ σκληρή γλώσσα στους κιτρινόμαυρους τονίζοντας πως όποιος φορά τον Δικέφαλο στο στήθος θα πρέπει να υπηρετεί τις αξίες που πρεσβεύει αυτή η ομάδα, είχε συνομιλία και με τον Όγκνιεν Βράνιες που έχει υποπέσει σε πολλά παραπτώματα το τελευταίο διάστημα.

«Είστε πρότυπα για τα μικρά παιδιά που σας ακολουθούν στα social media και σας βλέπουν και αυτά εγώ δεν τα ανέχομαι», ανέφερε ο Δημήτρης Μελισσανίδης προς τον Βόσνιο στόπερ που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση που έκανε μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όπως είναι εύκολα κατανοητό, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ κάλεσε τον 30χρονο στόπερ σε απολογία για όσα έκανε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Τίγρης» μίλησε και με τον Νίκο Κωστένογλου τονίζοντάς του πως πρόθεσή του είναι θα θέσει τον Βράνιες εκτός ομάδας και δεν θα τον υπολογίζει για τον επόμενο μήνα. Αυτή είναι η αρχική τιμωρία για τον Βόσνιο, ενώ η τελικό… ετυμηγορία θα κριθεί από την απολογία του παίκτη στον διοικητικό ηγέτη του Δικεφάλου. Η πρόθεση που υπάρχει είναι πάντως συγκεκριμένη και δείχνει πως στην ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένοι να δεχθούν τέτοιες συμπεριφορές.

Είναι πάντως δεδομένο πως στις τάξεις της Ένωσης υπάρχει μεγάλη απογοήτευση για τον Όγκνιεν Βράνιες. Όπως σας έχουμε ενημερώσει από χθες, στην ΠΑΕ «έβραζαν» με τον Βόσνιο ειδικά μετά την ανάρτηση στο Instagram μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Μάλιστα, άνθρωποι της ομάδας του ζήτησαν να το κατεβάσει, αλλά εκείνος δεν το έκανε εξαντλώντας την υπομονή των κιτρινόμαυρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X