Η ΑΕΚ ψάχνει για γκαρντ στην αγορά!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Κολοσσός Ρόδου
Photo Credits: INTIME

Μπορεί η διαιτησία να έπαιξε σημαντικό ρόλο στην τελευταία ήττα της ΑΕΚ κόντρα στο Περιστέρι στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική της Basket League, ωστόσο μεγάλος προβληματισμός υπήρχε και για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, μερικές αδυναμίες της «Βασίλισσας» έχουν φανεί σε όλη τη διάρκεια των επίσημων υποχρεώσεων κάτι που έχει χτυπήσει τα… καμπανάκια των ανθρώπων της ΑΕΚ που έχουνα ρχίσει τα πρώτα… ανοίγματα στην αγορά.

Η ενίσχυση που θέλει να κάνει η ομάδα είναι στη θέση του πόιντ γκαρντ, από τη στιγμή που ο Κέντρικ Ρέι δεν είναι καθαρός «άσσος», με το τεχνικό επιτελείο να αναζητά έναν παίκτη που να έχει τα χαρακτηριστικά ενός οργανωτή.

Αυτή τη στιγμή, δεν έχει προκύψει κάτι συγκεκριμένο και το θέμα βρίσκεται σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά το θέμα είναι υπαρκτό.

Αναζητείται ένας «καθαρός άσος», που θα είναι οργανωτής και θα βοηθήσει στην καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, ενώ μόλις αυτό βρεθεί το θέμα θα προχωρήσει άμεσα.

Όσο για τον παίκτη που θα αποχωρήσει σε μία τέτοια περίπτωση από την εξάδα των ξένων, ο… αδύναμος κρίκος είναι ο Στέφαν Γιάνκοβιτς, που θυμίζουμε ότι έχει αποκτηθεί ως δανεικός από την Παρτιζάν.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X