Πανικός και αποθέωση από τους Ενωσίτες στο Αγρίνιο (VIDEO)

Εικόνες από το Παναιτωλικός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το γήπεδο του Παναιτωλικού «κιτρίνισε» από πολύ νωρίς, με πολλούς φίλους της ΑΕΚ (περισσότεροι από 2.000) να γεμίζουν το γήπεδο του Αγρινίου. Από τα πρώτα λεπτά δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα, στήριξαν τους «κιτρινόμαυρους» και στο γκολ του Λιβάγια έγινε «έκρηξη». Μετά το σφύριγμα της λήξης οι παίκτες του Κωστένογλου πήγαν μπροστά από τους Ενωσίτες και αποθεώθηκαν.

Είναι χαρακτηριστικό πως η… τρέλα που επικράτησε από τους ΑΕΚτζήδες πριν το ματς ήταν μεγάλη. Από το πρωί υπήρχε το αδιαχώρητο έξω από το γήπεδο και αγόραζαν εισιτήρια σε οποία θύρα έβρισκαν. Μάλιστα υπήρχε και κόσμος που αναγκάστηκε να πάει σε μια από τις δυο γωνιές του γηπέδου ενώ είχε αγοράσει εισιτήριο στο κέντρο του γηπέδου με 30 ευρώ. και ενώ ήταν δύσκολες οι συνθήκες, όλα πήγαν ομαλά χάρη από την πολύ καλή συνεργασία των δυο ομάδων και των παρατηρητών.

Δείτε τα βιντεάκια από το enwsi.gr:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X