Στο μικροσκόπιο οι 14 «κιτρινόμαυροι» του ματς με την Τραμπζονσπορ

ΑΕΚ: «Λανθασμένο πέναλτι σε βάρος του Βράνιες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με την Τραμπζονσπόρ

Βασίλης Μπάρκας: Έκανε στο  7ο λεπτό μια πολύ δύσκολη απόκρουση σε σουτ του Ομούρ. Επίσης είχε μια πολύ καλή αντίδραση στο 45’ σε τετ α τετ με αντίπαλο.  Στην φάση του πρώτου γκολ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα καλύτερο. Στο δεύτερο γκολ, πιθανότατα να είχε την δυνατότητα εξόδου. Και στο τρίτο πάλι δεν είχε περιθώρια αντίδρασης.

Παουλίνιο: Κακό ματς και πάλι από τον Πορτογάλο ακραίο μπακ. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε τεράστια προβλήματα από την πλευρά στο ανασταλτικό κομμάτι. Σχεδόν αδυνατούσε να βγάλει άμυνα, σ’ όλες τις επιθέσεις που έκαναν οι Τούρκοι από την δεξιά πλευρά της ΑΕΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι είχε ζητήματα όταν χρειαζόταν να πάει στο ένας εναντίον ενός με αντίπαλο, αλλά τουλάχιστον κάποιες φορές, κάλυψε κενά στην άμυνα.

Στράτος Σβάρνας: Αυτό ήταν ένα πολύ κακό βράδυ για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό. Απέναντι στους πολύ πιο έμπειρους, πιο δυνατούς και πιο ψηλούς παίκτες της Τραμπζονσπόρ, είχε τεράστια προβλήματα. Έχασε σχεδόν όλες τις μονομαχίες και χαμηλά και στον αέρα, ακόμα και κάποιες φορές και στην ταχύτητα. Ενώ πολλές ήταν οι φορές που έχασε την θέση του στο κέντρο της άμυνας.

Όγκνιεν Βράνιες :Αυτή την φορά ήταν και ο Βόσνιος στόπερ σε κακή μέρα. Και ίσως αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που είχε να διαχειριστεί χθες η αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ. Ο Βράνιες έχασε μονομαχίες, έχασε την θέση του αρκετές φορές και ακόμα και με την μπάλα στα πόδια του, έκανε αρκετά λάθη. Το πάλεψε όπως πάντα, αλλά αυτή την φορά το πάθος από μόνο του, δεν ήταν αρκετό.

Έλντερ Λόπες: Ξεκίνησε και αυτός ιδανικά το παιχνίδι. Πιστώθηκε την ασίστ στο γκολ του Λιβάγια, με την παράλληλη σέντρα που έβγαλε στον Κροάτη φορ. Επίσης έκανε στο πρώτο τέταρτο και ακόμα δυο καλά ανεβάσματα από την πλευρά του. Αλλά από εκεί και πέρα, όσο περνούσε η ώρα, έδειχνε να βγαίνει όλο και περισσότερο εκτός παιχνιδιού. Και στο δεύτερο ημίχρονο είχε και αυτός πολλά προβλήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Προσπάθησε πάντως να πάρει κάποιες επιθετικές ενέργειες.

Αντρε Σιμόες: Με εξαίρεση το γεγονός πως δεν σταμάτησε να τρέχει και να προσπαθεί στη μεσαία γραμμή, κατά τα άλλα και αυτός είχε ουκ ολίγα ζητήματα στο χθεσινό ματς. Τόσο στα ανασταλτικά του καθήκοντα, όσο και στην βοήθεια που θα έπρεπε να δώσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Στην φάση του δεύτερου γκολ των Τούρκων, χάνει την μάχη κατά κράτος από τον προσωπικό του αντίπαλο. Ενώ με την μπάλα στα πόδια του, έκανε πολλά λάθη και αυτός.

Νταβίντ Σιμάο: Επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα, αλλά δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου. Σε κανέναν τομέα του παιχνιδιού στη μεσαία γραμμή. Είχε πολλά ζητήματα και στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ενώ με την μπάλα στα πόδια του, είχε ελάχιστες σωστές επιλογές. Επιχείρησε κάποιες φορές, κυρίως στο πρώτο 20άλεπτο να παίξει κάθετα. Αλλά χωρίς επιτυχία.

Πέτρος Μάνταλος: Στο πρώτο ημίχρονο έκανε πολλή δουλειά. Ειδικά στο μικρό κομμάτι στην αρχή του ματς, στο οποίο η ΑΕΚ το προσπάθησε και φάνηκε στην επίθεση. Πήρε πολλές πρωτοβουλίες και οι περισσότερες ήταν σωστές. Έπαιρνε εξαιρετικά την μπάλα και έκανε κίνηση προς τον άξονα απλώνοντας τις επιθέσεις της ΑΕΚ. Γενικώς ο αρχηγός προσπάθησε πολύ και το πάλεψε πολύ.

Μάρκο Λιβάγια: Για μια ακόμα φορά, ότι καλύτερο είχε να δείξει η ΑΕΚ. Πέτυχε ένα γκολ και μέσα στο 20άλεπτο είχε κάνει τρεις τελικές προς την αντίπαλη εστία. Και οι τρεις ήταν μάλιστα επικίνδυνες. Με την μπάλα στα πόδια του, στο πρώτο ημίχρονο, χόρεψε πολλές φορές τους αντίπαλους αμυντικούς και προσπάθησε να βοηθήσει την επιθετική λειτουργία. Είχε τεράστια διάθεση, ενώ ακόμα και στο δεύτερο τραγικό ημίχρονο, έκανε μια τελική από πλάγια θέση, με σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Νέλσον Ολιβέιρα: Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν κακός. Τον αισθάνθηκε η αντίπαλη άμυνα, είχε καλές συνεργασίες με τον Λιβάγια και είχε και ορισμένα καλά τελειώματα φάσεων. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο, φαινόταν να ξεμένει από δυνάμεις και χάθηκε εντελώς.

Ντάνιελ Βέρντε:Είχε διάθεση, πήρε πρωτοβουλίες αλλά και πάλι τα έκανε τις περισσότερες φορές μούσκεμα στην τελική προσπάθεια. Η μπάλα πέρασε από τα πόδια του αρκετές φορές. Και επιχείρησε είτε να κυκλοφορήσει την μπάλα, είτε να πάρει προσωπική ενέργεια και να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του. Όμως πάντα στο τέλος τα χάλαγε όλα με την λάθος επιλογή του.

Οι αλλαγές

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Ήταν η πρώτη κίνηση του Καρντόσο από τον πάγκο. Μπήκε με κέφι και διάθεση στο ματς. Αλλά μετά τις δυο – τρεις πρώτες καλές ενέργειες, στη συνέχεια αναλώθηκε και αυτός σε βιαστικές και λανθασμένες επιλογές. Καθόλου δεν βοήθησε.

Τσίκο Ζεράλδες: Μπήκε στο γήπεδο στην θέση του Βέρντε. Δεν έπαιξε ωστόσο στο δεξί άκρο της επίθεσης, όπως ο Ιταλός εξτρέμ. Έκανε κίνηση περισσότερο στον άξονα. Προσπάθησε να δώσει πνοή στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Είχε μια τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, όταν βρέθηκε απέναντι από τον Τούρκο τερματοφύλακα, αλλά δεν βρήκε δίχτυα.

Γιώργος Γιακουμάκης: Ο Καρντόσο έβαλε τον νεαρό φορ στο γήπεδο στο τελευταίο δεκάλεπτο. Δεν είχε χρόνο και την ευκαιρία να κάνει πολλά πράγματα. Έβαλε πάθος, κυνήγησε φάσεις και προσπάθησε να βοηθήσει όσο μπορούσε, να δείξει η ΑΕΚ κάτι επιθετικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X