Να μη χαθεί κανείς συνάνθρωπός μας κι όλα τ’ άλλα, θα τα… βρούμε

Να μη χαθεί κανείς συνάνθρωπός μας κι όλα τ’ άλλα, θα τα… βρούμε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάμε να γράψουμε πάλι με μαυρισμένη την ψυχή… Όπως τα καμένα δέντρα και τα αποκαΐδια. Με την ευχή, αυτή τη φορά να μην χαθεί κανείς συνάνθρωπός μας. Ξέρετε κάτι; Όσο μακριά κι αν τυγχάνει αυτή τη στιγμή να είμαστε κάποιοι από τις περιοχές που καίγονται, ακόμα κι αν απολαμβάνουμε τις βουτιές μας σε κάποια παραλία, δεν μπορεί να μην επηρεάζεσαι ψυχολογικά όταν βλέπεις και διαβάζεις για σπίτια που καίγονται, για χωριά που εκκενώνονται, για τραυματίες πυροσβέστες. Δεν γίνεται να μην επηρεάζεσαι όταν παραμένεις άνθρωπος βέβαια… Τι να πεις… Μόνο να μην έχουμε απώλειες… Τίποτα άλλο…

Στα της ΑΕΚ, της ομάδας που μεταξύ πολλών άλλων, υπάρχει για να ομορφαίνει την πολλές φορές ανυπόφορη έως και μαύρη με τα όσα συμβαίνουν καθημερινότητά μας, διανύουμε επί της ουσίας τις ημέρες όπου στην επικαιρότητα βρίσκονται, η ρεβάνς του Δεκαπενταύγουστου με την Κραϊόβα και η μεταγραφική εκκρεμότητα που απομένει με την απόκτηση ενός δυναμικού σέντερ μπακ.

Για τη ρεβάνς με τους Ρουμάνους, δεν είχαμε και πολλά να πούμε αυτό το διάστημα και ευτυχώς δηλαδή μετά το 0-2 στην έδρα τους. Όλοι είμαστε σε μια φάση χαλαρή, ασχολούμαστε με το ποιος θα ξεκινήσει και ποιος όχι στην ενδεκάδα και θεωρούμε δεδομένο ότι η ομάδα πέρασε. Αλλά το σημαντικό είναι ότι ο Καρντόσο δεν έχει επιτρέψει να περάσει αυτή η χαλαρότητα στους παίκτες του.

Η Κραϊόβα δεν είναι μια αστεία περίπτωση και θέλει σεβασμό. Είναι πληγωμένη αφού λίγο πριν και λίγο μετά από το πρώτο ματς με την ΑΕΚ, υπέστη δύο ήττες στο πρωτάθλημα κι ενώ είχε ξεκινήσει με «3 στα 3».

Και οι πληγωμένες ομάδες δεν πάνε ποτέ σε μια ευρωπαϊκή μάχη για να πέσουν… αμαχητί. Προσοχή λοιπόν γιατί και πέρυσι, στο πρώτο εκτός έδρας ματς με την Βίντι, η ΑΕΚ είχε νικήσει με 2-1 και στα τελευταία λεπτά της ρεβάνς, τα είχαμε… χρειαστεί!

Στα μεταγραφικά, το νεότερο έχει να κάνει με το ότι φεύγει από την… εξίσωση, το ενδεχόμενο να κλειστεί από τώρα ο Νορβηγός για τον Γενάρη, που «έπαιξε» πολύ δυνατά ως σενάριο στην αρχή. Κι αυτό γιατί αρνείται κάτι τέτοιο ο ίδιος ο Γκάμπριελσεν, θέλοντας να φύγει τώρα ώστε να πάρει και κάποια χρήματα η ομάδα του.

Κάτι που μπορεί να μην συμφέρει την ΑΕΚ, αλλά που κακά τα ψέματα, τιμά τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή αφού φανερώνει το σεβασμό για την ομάδα, της οποίας φορά το περιβραχιόνιο.

Ως εκ τούτου, η «Ένωση» που στο οικονομικό σκέλος, βρίσκεται κοντά και με τον Μπα και με τον Γκάμπριελσεν, θα κληθεί μετά τη ρεβάνς με την Κραϊόβα, να αποφασίσει με ποιον εκ των δύο, θα προχωρήσει. Ίδωμεν. Πρώτα η πρόκριση…

Μιας και θα τα ξαναπούμε μετά τον Δεκαπενταύγουστο, να ευχηθώ Χρόνια Πολλά με υγεία και αγάπη. Σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο σε όσους γιορτάζουμε αφού η Παναγιά είναι η μητέρα όλων μας… Η σκέψη στους συνανθρώπους μας, που περνάνε δύσκολα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X