H AEK επιλέγει τον εκλεκτό για την άμυνα -Ολα τα δεδομένα

H AEK επιλέγει τον εκλεκτό για την άμυνα -Ολα τα δεδομένα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το βλέμμα των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι στραμμένο στην ρεβάνς των προκριματικών του Europa League κόντρα στην Κραϊόβα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως στο στρατόπεδο της Ένωσης έχουν αφήσει στην άκρη την διαδικασία αναζήτησης κεντρικού αμυντικού.

Από το μεταγραφικό τραπέζι των «κιτρινόμαυρων» έχουν περάσει αρκετά ονόματα αυτό το διάστημα. Οριστική απόφαση μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί, ωστόσο, υπάρχουν έτοιμες λύσεις όταν οι άνθρωποι της ΑΕΚ αποφασίσουν πως έχει έρθει η στιγμή για να ενισχύσουν το κέντρο της άμυνας τους, εκεί όπου έχει παρατηρηθεί έλλειμμα ποιότητας.

Για την ΑΕΚ είναι ξεκάθαρο πως τη φετινή μεταγραφική περίοδο θα κινηθεί μόνο για έναν στόπερ. Εδώ και λίγα 24ωρα έχει επιβεβαιωθεί ότι οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν τον Αμπντουλαγιέ Μπα, ενώ στο προσκήνιο έχει έρθει και ο Ρούμπεν Γκάμπριελσεν. Παράλληλα, την ίδια χρονική στιγμή, ο Νίκος Λυμπερόπουλος δουλεύει ακόμα δύο περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών.

Τα δεδομένα για Μπα 

Στην Ένωση ζυγίζουν όλα τα δεδομένα της κάθε περίπτωσης, με τον Μπα να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ.  Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός της Ράγιο Βαγιεκάνο είναι πολύ ψηλά στην εκτίμηση του Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος τον γνωρίζει από την εποχή που ήταν στις Ακαδημίες της Πόρτο και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Ένωση, με τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει στο οικονομικό κομμάτι, αλλά και για τη διάρκεια του συμβολαίου του στην ΑΕΚ, το οποίο αναμένεται να είναι τριετούς διαρκείας, με αποδοχές που θα αγγίζουν τα 400.000 ετησίως.

Το πρόβλημα στην περίπτωση του Μπα και εκεί που «κολλάει» η υπόθεση είναι οι απαιτήσεις της Ράγιο Βαγιεκάνο, η οποία αξίωνε τον παίκτη στις αρχικές επαφές που είχε με την ΑΕΚ, κοντά στο 1 εκατομμύριο.

Τα δεδομένα για Γκάμπριελσεν

Μία άλλη περίπτωση που έχει προταθεί και εξετάζεται από τους ανθρώπους της ΑΕΚ είναι ο Ρούμπεν Γκάμπριελσεν. Πρόκειται για τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό της Μόλντε, αντίπαλο του Άρη στην γ’ προκριματική φάση του Europa League. Ο δεξιοπόδαρος κεντρικός αμυντικός είναι πιο προσιτή οικονομικά περίπτωση από ότι ο Μπα, αλλά η ΑΕΚ δεν σκέφτεται να τον εντάξει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της. Στην Ένωση υπήρξε η σκέψη να κλείσουν από τώρα τον παίκτη για τον Γενάρη που μένει ελεύθερος, αλλά αυτό δεν φαίνεται να προχώρα, καθώς ο παίκτης θα επιθυμούσε να αποζημιωθεί η ομάδα του και να αποχωρήσει από τώρα.

Άλλες δύο περιπτώσεις στο μπλοκάκι του «Λύμπε»

Βέβαια, δεν είναι μόνο αυτοί οι δύο παίκτες που «τσεκάρει» η ΑΕΚ για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Εκτός από τα ονόματα των Μπα και Γκάμπριελσεν που έχουν δει το φως τις δημοσιότητας, υπάρχουν ακόμα δύο που δουλεύει ο Νίκος Λυμπερόπουλος τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Στην Ένωση θέλουν την καλύτερη δυνατή λύση για το κέντρο της άμυνας τους και με βάση τις αγωνιστικές δυνατότητες των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων, αλλά και τις οικονομικές απαιτήσεις τους θα αποφασιστεί ποιος θα είναι ο «εκλεκτός».

Το σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ θα κινηθεί για έναν μόνο στόπερ την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να βρουν την καλύτερη λύση από όλες τις επιλογές που έχουν στα χέρια τους, με τον Μιγκέλ Καρντόσο να είναι αυτός που θα πει την τελευταία κουβέντα για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τους Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα και Οικονόμου στα στόπερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X