Η ΑΕΚ κληρώθηκε με Χόνβεντ ή Κραϊόβα στα προκριματικά του Europa League!

Η ΑΕΚ κληρώθηκε με Χόνβεντ ή Κραϊόβα στα προκριματικά του Europa League!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Χόνβεντ ή η Ουνιβερσιτέα Κραϊόβα θα είναι η αντίπαλος της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League!

H Ένωση ήταν σχετικά τυχερή καθώς απέφυγε ομάδες όπως η Τράμπζονσπορ, η Ουτρέχτη και η Μπνέι που ήταν από τις δυσκολότερες που θα μπορούσε να βρει στον δρόμο της.

Ο πρώτος αγώνας, που θα είναι και ο πρώτος επίσημος της χρονιάς για την ομάδα του Καρντόσο, θα γίνει εκτός έδρας για την ΑΕΚ στις 8 Αυγούστου. Ενώ, στις 15 του ίδιου μήνα οι κιτρινόμαυροι θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ. Θυμίζουμε πως σε περίπτωση που ο Δικέφαλος πάρει την πρόκριση δεν θα έχει την στήριξη των φιλάθλων του, ούτε στον εντός έδρας αγώνα των πλέι-οφ.

Η Χόνβεντ από την Ουγγαρία διασταυρώνει τα ξίφη της με την Ουνιβερσιτέα Κραϊόβα από την Ρουμανία για πρώτη φορά την Πέμπτη (25/7, 19.55) στην έδρα της πρώτης ενώ, οριστικά τον αντίπαλο της η Ένωση θα μάθει την άλλη Πέμπτη (1/8, 19.15).

Η Χόνβεντ βγήκε στην Ευρώπη ως τέταρτη από το πρωτάθλημα Ουγγαρίας και στον πρώτο προκριματικό γύρο του θεσμού απέκλεισε τη Ζάλγκιρις από τη Λιθουανία, ενώ η Κραϊόβα μετέχει ως τρίτη ομάδα του περσινού πρωταθλήματος Ρουμανίας (ήταν τέταρτη στα playoffs) και στον πρώτο γύρο απέκλεισε την Σαμπάιλ από το Αζερμπαϊτζάν.

Η ανάρτηση την ΑΕΚ για την κλήρωση:

«Στο τελευταίο ζευγάρι από τα συνολικά 26 της κλήρωσης η ΑΕΚ έπεσε στον τρίτο προκριματικό του UEFA Europa League με την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Χόνβεντ (Oυγγαρία) – Κραϊόβα (Ρουμανία) του δεύτερου προκριματικού. Στις 8 Αυγούστου εκτός έδρας το πρώτο ματς, τον Δεκαπενταύγουστο η ρεβάνς κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X