Μέχρι Παρασκευή στην Αθήνα ο Ολιβέιρα!

Διαψεύδει για Φαμαλισάο ο Ολιβέιρα! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να πατήσει το πόδι του στην Αθήνα ο Νέλσον Ολιβέιρα, για λογαριασμό της ΑΕΚ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση είναι πολύ προχωρημένη και απομένουν κάποιες τελικές λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Πορτογάλου φορ στην Ενωση. Η ανταλλαγή εγγράφων και συμβάσεων ανάμεσα στην ΑΕΚ και το δικηγορικό γραφείο των εκπροσώπων του παίκτη βρίσκεται σε τελικό στάδιο. Μάλιστα, γίνονται διορθώσεις και από τις δυο πλευρές και υπάρχει ενδεχόμενο να έχουν ολοκληρωθεί τα πάντα ακόμα και μέσα στη μέρα!

Να σημειωθεί πως ο Ολιβέιρα θα πρέπει αύριο (17/7) να βρίσκεται στη Λισσαβόνα για προσωπικούς λόγους, κάτι που σημαίνει πως αν όλα πάνε καλά, τότε η άφιξή του στη χώρα μας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Ο 27χρονος θα περάσει στη συνέχεια από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιό με τους “κιτρινόμαυρους”. Αμέσως μετά θα τεθεί στη διάθεση του Μιγκέλ Καρντόσο, με στόχο να προλάβει να είναι έτοιμος στα πρώτα επίσημα ματς της ομάδας στις αρχές του Αυγούστου, για τα προκριματικά του Europa League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X