Μεγάλος πόθος ο Κροβίνοβιτς για την ΑΕΚ

Μεγάλος πόθος ο Κροβίνοβιτς για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μεγάλο… πόθο εξελίσσεται για την ΑΕΚ ο Φίλιπ Κροβίνοβιτς.

Οπως διαβάσατε και χθες, ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει προτείνει την περίπτωση του 24χρονου Κροάτη χαφ της Μπενφίκα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής των «κιτρινόμαυρων». Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, τόσο η Ενωση, όσο και ο ίδιος ο παίκτης, επιθυμούν να συνεργαστούν, ωστόσο οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν έχουν ξεκινήσει επαφές ακόμα με τους «αετούς».

Η περίπτωσή του κεντρικού μέσου της Μπενφίκα παρουσιάζει όμως δυσκολίες, αφού είναι αρκετά ακριβός, ενώ έχει και ιδιαίτερα υψηλό κασέ. Συγκεκριμένα, ο παίκτης ζητάει συμβόλαιο 750 χιλ. ευρώ, νούμερο αρκετά υψηλό, ενώ η ομάδα του ζητάει μισό εκατ. ευρώ για τον δανεισμό του.

Όπως γίνεται κατανοητό, ο Κροβίνοβιτς θα πρέπει να ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις του, ενώ θα πρέπει και να βρεθεί η «χρυσή τομή» με την Μπενφίκα. Η υπόθεση αναμένεται να συνεχιστεί, με μεγάλο συν την καλή άποψη του Πορτογάλου τεχνικού, αλλά και τη θέληση του παίκτη να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X