Τέλος και επίσημα ο Πόνσε από την ΑΕΚ!

Βρήκε ξανά το μέταλλο της η ΑΕΚ, πέρασε με μαγκιά από την Ξάνθη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τίτλοι τέλους στην συνεργασία της ΑΕΚ με τον Εζέκιελ Πόνσε!

Ο Αργεντινός επιθετικός ήρθε ως δανεικός το καλοκαίρι του 2018 από την Ρόμα και κατάφερε να γίνει ο… φονιάς της Ένωσης Ο Εζέκιελ Πόνσε ήταν η… αποκάλυψη της εφετινής σεζόν για την ΑΕΚ με τον 22χρονο φορ να κάνει πράγματα και θαύματα με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Σημείωσε 21 τέρματα με την κιτρινόμαυρη φανέλα και ήταν από τους ελάχιστους διασωθέντες του φετινού… ναυαγίου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση της, γνωστοποίησε πως ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Αργεντινού στην Ένωση, με τον 22χρονο να μη συνεχίζει στην ομάδα. Από τις 24/5, οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν ενημερώσει εγγράφως τη Ρόμα ότι σκοπεύουν να ασκήσουν την οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή, υπό την προϋπόθεση της υπογραφής συμβολαίου με τον Αργεντινό επιθετικό.

Το Σαββατοκύριακο, έγινε συνάντηση με τον πατέρα και μάνατζερ του παίκτη, με την ΑΕΚ να ενημερώνει πως σκοπεύει να καλύψει το συμβόλαιο του με την Ρόμα και και να ασκήσει την οψιόν αγοράς του. Ωστόσο, γνωστοποιήθηκε στους «κιτρινόμαυρους», πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ευχαρίστησε τον 22χρονο killer για την προσφορά του στην ομάδα, τονίζοντας πως κάποια στιγμή οι… δρόμοι τους, θα συναντηθούν και πάλι!

Από την άλλη, ο Εζέκιελ Πόνσε, μιλώντας στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ,  ευχαρίστησε τους πάντες, στάθηκε στην επιθυμία του να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, ενώ αποκάλυψε πως είχε πρόταση και από άλλη ελληνική ομάδα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση του δανεισμού του Έκι Πόνσε από τη Ρόμα. Ο Αργεντινός επιθετικός ήρθε στην ομάδα μας το περασμένο καλοκαίρι και πραγματοποίησε μια εξαιρετική σε προσωπικό επίπεδο σεζόν, πετυχαίνοντας 21 γκολ σε 43 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Έκι, σ’ ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα σε αυτόν τον ένα χρόνο που φόρεσες τη φανέλα της ΑΕΚ. Σεβόμαστε την απόφασή σου και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου. Κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα συναντηθούν και πάλι!

Από την πλευρά του ο Αργεντινός επιθετικός προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Αισθάνομαι ευγνώμων απέναντι στην ΑΕΚ και στους ανθρώπους της για τον τρόπο με τον οποίο με υποδέχτηκαν και με βοήθησαν να προσαρμοστώ για να προσφέρω στην ομάδα. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για τον επαγγελματισμό με τον οποίο με αντιμετώπισαν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Από την πλευρά μου πιστεύω ότι ανταπέδωσα αυτή την αγάπη μέσω της καθημερινής δουλειάς μου, αλλά και των όσων προσπάθησα να βγάλω μέσα στο γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα μου. Θα ήθελα να εκφράσω το πιο θερμό μου «ευχαριστώ» στον κόσμο, στον πρόεδρο, στους προπονητές μου, στους συμπαίκτες μου, στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα και να διευκρινίσω ότι η απόφασή μου να μην συνεχίσω στην ΑΕΚ, παρά την πρόθεσή της να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς μου και να καλύψει το συμβόλαιό μου, έχει να κάνει αποκλειστικά με την επιθυμία μου να συνεχίσω σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ θα αποτελεί για πάντα ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καριέρα, αλλά και στην καρδιά μου και παρά το ότι είχα πρόταση και από άλλη ομάδα της χώρας, θα παραμείνει για εμένα η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα.

Εύχομαι τα καλύτερα για την ΑΕΚ!

Εις το επανιδείν!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X