Προ των πυλών ο «γάμος» Εμπάκουε και ΑΕΚ

Προ των πυλών ο «γάμος» Εμπάκουε και ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση που θα ενισχύσει την front-line της μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον Λούκα Μπάνκι να έχει ψηλά στην λίστα του Τρέβορ Εμπάκουε.

Η «Βασίλισσα» μετά την ενίσχυση στα guard με τον Γκέιμπ Γιορκ, φουλάρει για την απόκτηση και ενός ακόμα παίκτη που θα δώσει άλλη… πνοή στο παιχνίδι της ομάδας κάτω από την ρακέτα.

Ο Τρέβορ Εμπάκουε θα είναι εκτός απροόπτου το back up του Βινς Χάντερ, το οποίο ψάχνουν εδώ και αρκετές εβδομάδες οι Λούκα Μπάνκι και ΑΕΚ.

Ο Αμερικανός σέντερ είναι ο εκλεκτός του Ιταλού, ο οποίος έχει δώσει το ΟΚ για την απόκτησή του. Ωστόσο, όπως σας έχουμε ενημερώσει η ΑΕΚ διατηρεί ανοικτές τις… κεραίες μήπως βρεθεί κάποιο… άλλο λαβράκι στην αγορά διαθέσιμο.

Ο Ιταλός κόουτς γνωρίζει καλά τον Εμπάκουε, αφού οι δυο τους συνεργάστηκαν στην Τορίνο την περσινή σεζόν (2017/18), ενώ το όνομα βρέθηκε αρκετά ψηλά στην «κιτρινόμαυρη» λίστα και την περίοδο του καλοκαιριού.

Το δεδομένο είναι ότι ο Μπάνκι «καίγεται» για την απόκτηση ενός σέντερ και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είναι  ραγδαίες πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.  Να σημειώσουμε πως και ο ίδιος ο παίκτης δείχνει άκρως θετικός με όσα άκουσε τόσο από τον Ιταλό κόουτς, όσο και από τους ανθρώπους της ομάδας και πλέον το happy end βρίσκεται προ των πυλών!

 

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X