Πρόταση για φιλικό Παρτιζάν-ΑΕΚ στην επέτειο των 20 ετών!

Πρόταση για φιλικό Παρτιζάν-ΑΕΚ στην επέτειο των 20 ετών!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
 Στις 7 Απριλίου 1999, η ΑΕΚ απέδειξε για ποιον λογο είναι ένας διαφορετικός σύλλογος! Οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν στο Βελιγράδι, αψηφώντας τους ΝΑΤΟϊκούς βομβαρδισμούς στην Σερβία, πηγαίνοντας για να παίξουν έναν φιλικό αγώνα… ειρήνης με την Παρτιζάν!
Η Ένωση βρέθηκε στο βομβαρδισμένο Βελιγράδι για να στείλει μήνυμα ειρήνης με την σερβικη ομάδα. Κανένας τίτλος και καμία διάκριση, δεν μπορεί να συγκριθεί με το πανανθρώπινο μήνυμα της παγκόσμιας ειρήνης που έστειλαν οι «κιτρινόμαυροι» εκείνη την μέρα.
Μια κίνηση που αγκαλιάστηκε από όλους και 20 χρόνια μετά υπάρχει πρόταση για την διεξαγωγή ενός ακομα φιλικού των δυο ομάδων, στην επέτειο των 20 χρόνων από αυτή την ιστορική αναμέτρηση. Πιο συγκεκριμένα, στην «κιτρινόμαυρη» πλευρά έχει φτάσει πρόταση από τη Σερβία μέσω του Σέρβου πρέσβη στην Αθήνα για να γίνει και εφετος φιλικό Παρτιζαν-ΑΕΚ, στον εορτασμό των 20 χρόνων από το φιλικό αγώνα ειρήνης στον πόλεμο, το Πάσχα του 1999.
Βεβαίως, δεν υπάρχει ακόμα απόφαση για το πότε θα διεξαχθεί το φιλικό των δυο συλλόγων, ωστόσο θα ξεκινήσει συζήτηση ανάμεσα στις δυο πλευρές για το πότε κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει. Η πρόθεση της ΑΕΚ  για την επανάληψη αυτής της ιστορικής αναμέτρησης που πήγε κόντρα στον πόλεμο, είναι απόλυτα θετική.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X