Η ΑΕΚ παρούσα και ισχυρή στην Περιφέρεια (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ παρούσα και ισχυρή στην Περιφέρεια (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με αντικείμενο τη σύναψη σύμβασης ανάμεσα στην Περιφέρεια και την ερασιτεχνική ΑΕΚ για τη δεύτερη φάση των εργασιών και την αποπεράτωση του γηπέδου της ομάδας στην Νέα Φιλαδέλφεια, που θα ανήκει στην Μάνα ΑΕΚ. Το Enwsi.gr σας είχε ενημερώσει για την σημερινή σημαντική συνεδρίαση. 

Η οποία συνεδρίαση φυσικά και είναι κρίσιμη και σημαντική, καθώς «ξεκλειδώνει« τα 20 εκατομμύρια ευρώ της Περιφέρειας, που θα δοθούν για την χρηματοδότηση της «Αγιά Σοφιάς», που χτίζεται με γοργούς ρυθμούς στα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας. Σήμερα, γίνεται ακόμα ένα μεγάλο βήμα για την εκπλήρωση του ονείρου των απανταχού ΑΕΚτζήδων.

Η «κιτρινόμαυρη» εκπροσώπηση στο συμβούλιο της Περιφέρειας είναι κάτι παραπάνω από έντονη. Το παρών στην συνεδρίαση που αφορά την «Αγιά Σοφιά», δίνουν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, οι μηχανικοί της Dimand, ο δικηγόρος της Dimand, Μιχάλης Αναστασόπουλος, όπως και  παλαίμαχοι παίκτες της «Ένωσης», που έχουν γράψει ιστορία με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Κώστας Νεστορίδης, Θωμάς Μάυρος, Στέλιος Σεραφείδης, Ηλίας Ατματσίδης,  Μιχάλης Συμιγδαλας και Λύσανδρος Γεωργαμλής δίνουν το παρών, ενώ σε συζήτηση τους με τους περιφερειακούς συμβούλους, τόνιζαν πως μετρούν αντίστροφα για να δουν και πάλι την αγαπημένη τους ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X