Νέα φάπα στο Λιμάνι: Η Λαμία απέκλεισε τον Ολυμπιακό! (VIDEO)

Νέα φάπα στο Λιμάνι: Η Λαμία απέκλεισε τον Ολυμπιακό! (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα σφαλιάρα για την ομάδα του Βαγγέλη που προφανώς και δεν κάνει… επενδύσεις, αφού δεν πηγαίνει καλά η ομάδα του και δεν κατακτά τίτλους εδώ και δύο χρόνια.

Με ηρωική εμφάνιση, η Λαμία ταπείνωσε μέσα στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό και με γκολ του Τομας, νίκησε 1-0, παίρνοντας αυτή το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος! Στο πρώτο ματς, στην Λαμία, οι δυο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 3-3, με το σύνολο του Μάκη Χάβου να προσφέρει… φάπα επικών διαστάσεων στον Πειραιά, αποκλείοντας τους «ερυθρόλευκους» απο την συνέχεια της διοργάνωσης.

Στο 52ο λεπτό, ο Ζοάν Τομάς πέτυχε το «χρυσό» γκολ της Λαμίας, προκαλώντας μαζικές λιποθυμίες στις εξέδρες του Καραϊσκάκης. Στο 86′, ο Κομίνης έδειξε την άσπρη βούλα σε ανατροπή στον Ποντένσε, με τον Σαράνο να αποκλείει το πέναλτι του Κώστα Φορτούνη!

Η Λαμία δημιούργησε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όλων των εποχών στο Κύπελλο Ελλάδας, αποκλείοντας μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν για δεύτερη σερί χρονιά θα μείνει χωρίς τίτλο, αφού ούτε και πέρυσι μπόρεσε να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ή του Κυπέλλου.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Λοντίγκιν, Κούτρης, Σισέ, Μιράντα, Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης (57’ Φορτούνης), Μασούρας, Νάτχο, Γκερέρο (57’ Ποντένσε), Σολδάνο (66’ Χασάν).

Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Ασίγκμπα, Καρυπίδης, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Μπεχαράνο (80’ Βασιλαντωνόπουλος), Μπλάζιτς (68’ Μπουλούλης), Ασούμπρε (59’ Ρόμανιτς), Τομάς, Επστάιν, Καραμάνος.

Δείτε το γκολ του Τομάς:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X