Πολικές συνθήκες στο ΟΑΚΑ: Δυνατός αέρας και βροχή (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Πολικές συνθήκες στο ΟΑΚΑ: Δυνατός αέρας και βροχή (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολικές συνθήκες επικρατούν αυτήν την ώρα στο Ολυμπιακό Στάδιο, λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης (19:30). Η βροχή, το τσουχτερό κρύο, αλλά και οι ισχυροί άνεμοι αναμένεται να κάνουν δύσκολη τη ζωή των ποδοσφαιριστών, αλλά και των φιλάθλων της Ενωσης που θα επιλέξουν να δουν από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του Μανόλο Χιμένεθ.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης, είναι ότι οι παίκτες της Ενωσης όταν μπήκαν για αναγνωριστική βόλτα στο ΟΑΚΑ, έφυγαν αμέσως. Ο Λούκας Μπογέ πάντως το… τερμάτισε, αφού βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με… σορτσάκι!

Να σημειωθεί πως οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» έχουν μαζέψει τις πλάγιες πινακίδες για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών, ενώ οι πάγκοι… μετακινούνται λόγω του δυνατού αέρα! Πλέον, απομένει να δώσει το τελικό «OK» o Φωτιάδης, προκειμένου να ξεκινήσει κανονικά ο αγώνας.

Η διαιτητική τριάδα βγήκε πάντως στις 17:30 στο γήπεδο, προκειμένου να τσεκάρει την κατάσταση, διαπιστώνοντας ότι έχει πολύ αέρα. Ωστόσο, ήταν πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα.

Δείτε φωτογραφίες και video με το πως είναι αυτή τη στιγμή η εικόνα του ΟΑΚΑ:

https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL/status/1099328863547600897

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X