Παρακολουθούν την περίπτωση Μανιά στην ΑΕΚ

Παρακολουθούν την περίπτωση Μανιά στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός από την περίπτωση του Ντέλετιτς, η οποία φαίνεται πως είναι αρκετά προχωρημένη, έως κλεισμένη, στο «στρατόπεδο» του «Δικεφάλου» φημολογείται εντόνως πως παρακολουθούν και αυτή του Μιχάλη Μανιά.

Του Έλληνα σέντερ φορ του Αστέρα Τρίπολης, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει συμφωνήσει με τους Αρκάδες και έχει τη δυνατότητα να μιλήσει με άλλες ομάδες.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε στο παρελθόν και εξακολουθεί να έχει θετική άποψη για τον 29χρονο επιθετικό που έχει πετύχει 26 γκολ σε 67 ματς πρωταθλήματος με την ομάδα της Τρίπολης. Όχι φυσικά για πρώτη επιλογή, αλλά για εναλλακτική… Διότι πλέον η ΑΕΚ στο ρόστερ της ούτε τέτοια δεν έχει!

Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα κάνει απαραιτήτως κίνηση για την απόκτηση του Μανιά. Απλά καταγράφει δεδομένα και περιμένει να δει τι άλλες ευκαιρίες θα προκύψουν. Διότι ενόψει της νέας σεζόν υπάρχουν πολλές ανάγκες.

Στα υπόψη της ΑΕΚ προσφάτως είχε τεθεί και το όνομα του Νίκου Καλτσά που επίσης μένει ελεύθερος. Όμως ο 28χρονος δε φαίνεται να έχει πολλούς υποστηρικτές εντός Σπάτων και Αμαρουσίου.

O Insider

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X