Αυτό το «κάτι» που θέλει

Αυτό το «κάτι» που θέλει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε κάτι που έπρεπε να κάνει εδώ και καιρό. Δίχως δικαιολογίες και άστοχες δηλώσεις που δημιούργησαν τριγμούς στο εσωτερικό. Τα έβαλε… κάτω, ποδοσφαιρικά. Δεν του έβγαιναν και τα άλλαξε. Καθυστέρησε; Ναι, ξεκάθαρα. Το έκανε έστω και τώρα, στο παρά… πέντε πριν τον «τελειώσουν»; Ναι, και μπράβο του. Διότι μια ομάδα που είχε οσμή από το συνονθύλευμα που μας είχε παρουσιάσει ο Μοράις πριν χρόνια, άλλαξε. Πριν τον αλλάξουν. Έβαλε κάτω τον… κώλο της η ΑΕΚ, δούλεψε και άλλαξε εικόνα. Διότι αρχικά άλλαξε σύστημα για να χωρέσει τους καλούς ποδοσφαιριστές της και παράλληλα να καλύψει τις αδυναμίες της.

Η ΑΕΚ δεν είχε εξτρέμ (με δικά της λάθη και) διότι δεν… βγήκαν μέχρι σήμερα Αλμπάνης-Γιαννιώτας. Αποφάσισε λοιπόν τον Γενάρη, να μην παίξει με εξτρέμ.

Έπαιξε τρία ματς με τριάδα πίσω για μεγαλύτερη ασφάλεια και ευχέρεια, έπαιξε με έναν κόφτη και έφερε τους καλούς μεσοεπιθετικούς της στον άξονα και με ελευθερίες να κινούνται στο μισό γήπεδο. Της βγήκε. Και μπράβο της. Του Μαρίνου, που το κάνει. Αυτός πιστώνεται τα καλά και τα άσχημα.

Το βίωσε νωρίς με τη διπλή πρόκριση στο Champions League, το βίωσε μετά με το δίμηνο-ναυάγιο, το βιώνει και τώρα που… βόλεψε την ποιότητα που έχει η ΑΕΚ μεσοεπιθετικά όπως έπρεπε.

Αν μπει και ο Κρίστισιτς στο 100% θα αλλάξει ταυτότητα πλήρως η ΑΕΚ. Και τότε θα δούμε και τον Μπακασέτα θαρρώ πιο κοντά στην περιοχή.

Είτε με τον Λιβάγια, είτε με τον Πόνσε. Όταν δεν θα παίζουν αυτοί οι δύο στην επίθεση. Εκεί θα δούμε και τον Μπογέ. Κοντά στον φορ. Δεν πατά καλά το παιδί και μακάρι να αλλάξει σύντομα αυτό. Η ΑΕΚ έχει μπροστά της σημαντικές προκλήσεις, μετά από ένα κακό δίμηνο-τρίμηνο. Να διεκδικήσει το Κύπελλο Ελλάδος, να διεκδικήσει την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και το Champions League, να ψαλιδίσει τη διαφορά του -14 από την κορυφή.

Για αυτό και πρέπει να έχει συνέχεια και συνέπεια αυτό το καλό μομέντουμ. Με νίκες και παραγωγή φάσεων, με λίγες φάσεις για… δουλειά σε Μπάρκα-Τσιντώτα. Τα… σπουδαία είναι μπροστά της.

Το κουμπί δείχνει να γυρίζει και η ΑΕΚ αποκτά ηρεμία και ασφάλεια. Αυτό φέρνουν οι νίκες και οι «γεμάτες» εμφανίσεις.

Και ας μην ήταν μια τέτοια η χθεσινή. Η ΑΕΚ να μην είναι καλή και να βάζει 5 γκολ δίχως να κινδυνέψει. Είναι στόχος. Να μην ξοδεύει σε τέτοια ματς πολλές δυνάμεις. Το Σάββατο πάει στη Νέα Σμύρνη, σε μια έδρα που είναι δύσκολη και απαιτητική, σε ότι κατάσταση και αν είναι ο Πανιώνιος. Τώρα που… καίγεται είναι πιο επικίνδυνος, ειδικά όταν παίζει «ειδικά» ματς όπως αυτό με την ΑΕΚ.

Εκεί νομίζω θα δούμε τον Κρίστιτσιτς βασικό. «Φωνάζει» περισσότερο το ματς ότι η ΑΕΚ τον χρειάζεται στον άξονα. Στον αργό ρυθμό του ελληνικού ποδοσφαίρου μπορεί να κάνει πολλά ο Σέρβος στο ανασταλτικό, στο οργανωτικό και το εκτελεστικό κομμάτι. Να γίνει ο χαφ που δεν είχε η ΑΕΚ και ήρθε να την αλλάξει. Μεταγραφή «ψαγμένη» με έναν παίκτη που δείχνει να έχει δυνάμεις να κάνει πολλά πράγματα στο χορτάρι και προσαρμόζεται πολύ γρήγορα.

Και κάπως έτσι ο Σέρβος θα μπει και αυτός στην… εξίσωση του άξονα, με οποιοδήποτε σχηματισμό. Θα «βολευτεί» και αυτός.  Το γκολ που σημειώνει ξεκινάει από δική του κάθετη στον Πόνσε, ενώ και το πέναλτι έρχεται επίσης από δική του μπαλιά στον Μπογέ. Πάσες που ως και τώρα, έλειπαν από το παιχνίδι των μέσων της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X