Θίοντορ στο enwsi.gr: «Νιώθω καλά στην ΑΕΚ, να παίξουμε ακόμα καλύτερα στην πορεία»

Θίοντορ στο enwsi.gr: «Νιώθω καλά στην ΑΕΚ, να παίξουμε ακόμα καλύτερα στην πορεία»
Photo Credits: INTIME

Την Τετάρτη που πέρασε, η ΑΕΚ είχε εύκολο έργο απέναντι στη Ντιζόν για την 11η αγωνιστική του Basketball Champions League κερδίζοντας με 80-56 στο ΟΑΚΑ με τον Τζόρνταν Θίοντορ να κάνει ντεμπούτο σε ευρωπαϊκό επίπεδο με τα «κιτρινόμαυρα». Ο Αμερικανός άσος τελείωσε την αναμέτρηση με  5 πόντους (0/2β., 1/3δ., 1/2τρ.), 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 23 λεπτά συμμετοχής.

Μετά την λήξη του αγώνα ο 29χρονος γκαρντ μίλησε στο enwsi.gr εκεί όπου υπογράμμισε πως νιώθει καλά στην «Βασίλισσα» ενώ τόνισε πως προσπαθεί να δώσει πράγματα μέσα από τον ρόλο του στο σύνολο του Λούκα Μπάνκι. Έπειτα, ο έμπειρος άσος στάθηκε και στο οικογενειακό κλίμα που βρήκε στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» κάτι που τον βοήθησαν αρκετά ούτως ώστε να ενταχθεί γρήγορα στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζόρνταν Θίοντορ έχουν ως εξής:

Αρχικά, ο Θίοντορ μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ επί των Γάλλων την Τετάρτη: «Ήταν καλό ματς. Η Ντιζόν είναι μία δυνατή ομάδα, έχουν τον Χόλστον, τον Πίρσον, έχουν ένα περίεργο τρόπο που αμύνονται, που προσπαθεί να… ανακατέψει τον αντίπαλο. Βγήκαμε πολύ επιθετικοί στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο χάσαμε κάποια εύκολα σουτ, τα οποία, μας δυσκόλεψαν αρκετά. Είναι σημαντική η άμυνα που παίξαμε και κρατήσαμε τον ρυθμό στο πρώτο μέρος του αγώνα, ενώ στο δεύτερο συνεχίσαμε έτσι, αλλά με πιο καλή επιθετική λειτουργία».

Σχετικά με τις πρώτες εντυπώσεις του, από την Ένωση, ο Αμερικανός άσος είχε μόνο καλά λόγια να πει: «Νιώθω καλά. Έχω προπονηθεί μόλις τέσσερις φορές και έχω παίξει σε δύο παιχνίδια και προσπαθώ να μπω στην ομάδα, όπως μπορεί κάποιος να δει, από τον τρόπο που κυλά η μπάλα. Ο πρώτος στόχος που είχα μόλις ήρθα στην ομάδα, ήταν να μην… ενοχλήσω αυτό που είχε χτιστεί. Είχαν ήδη μία νοοτροπία νικητή, την οποία περνούσαν και στο παιχνίδι τους. Ήρθα για να βοηθήσω στην επίθεση, να παίξω τον ρόλο μου, να μοιράσω τη μπάλα και στην άμυνα να ασκώ μεγάλη πίεση και να παίζω αρκετά σφιχτά και δυνατά. Στα δύο πρώτα παιχνίδια μου, το κάνω αυτό και πιστεύω πως είμαι σε ένα πολύ καλό σημείο τώρα».

Όσον αφορά στη συνεργασία με τους συμπαίκτες του, ο 29χρονος γκαρντ ξεκαθάρισε: «Όπως μπορείς να δεις και στο παρκέ, με όλα τα παιδιά είμαστε στην ίδια… σελίδα και όλα κυλάνε καλά. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα έρθω και θα αναστατώσω την ομάδα. Είμαι καλός άνθρωπος. Η ομάδα έχει πολλούς παίκτες που γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους και είναι σαν οικογένεια και όταν ήρθα εγώ, απλώς εντάχθηκα κατευθείαν στο σύνολο. Αυτή είναι η νοοτροπία μου, αλλά και η προσωπικότητά μου, έτσι είμαι εγώ. Πιστεύω πως όλοι είμαστε πολύ καλοί και όπως φαίνεται και στο παιχνίδι, μας αρέσει να παίζουμε παρέα και θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε και να παίξουμε ακόμα καλύτερα στην πορεία».

Τέλος, σχετικά με το ματς που ακολουθεί, αύριο κόντρα στο Περιστέρι, ο Θίοντορ επισήμανε τα παρακάτω: «Δεν έχω δει πολλά βίντεο από την ομάδα ακόμα και δεν ξέρω πολλά για τον αντίπαλο. Εκτός από τον φίλο μου, τον Κίκι Κλαρκ, που παρακολουθούσα όσο έπαιζε εδώ, δεν ξέρω πολλά για την ομάδα αυτή. Το μόνο που ξέρω, είναι πως θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, πολύ δυνατά και θα είμαστε πανέτοιμοι για να τους αντιμετωπίσουμε».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X