Αλα καρτ απαγορεύσεις και «τσιράκια» (ΦΩΤΟ)

Αλα καρτ απαγορεύσεις και «τσιράκια» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι φιλικές σχέσεις του Ολυμπιακού με τις λεγόμενες μικρομεσαίες ομάδες είναι λίγο πολύ γνωστές σε όλους όσοι ασχολούνται έστω και λίγο με το ελληνικό ποδόσφαιρο από το 1996 μέχρι σήμερα. Οι Πειραιώτες είχαν ανέκαθεν ομάδες «δορυφόρους», με τις ανταλλαγές δανεικών, αλλά και… βαθμών να δίνουν και να παίρνουν για χρόνια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Λεβαδειακός, μια ομάδα συνδεδεμένη με τους «ερυθρόλευκους» επί χρόνια, που τους εξυπηρετούσαν σε… όλα τα επίπεδα. Με Κομπότη αρχηγό βεβαίως-βεβαίως.

Κάτι τέτοιο έγινε στη Λιβαδειά και στον αγώνα της Κυριακής, όπου ενώ η Αστυνομία είχε απαγορεύσει την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού, ως δια μαγείας εκείνοι… εμφανίστηκαν σε δύο θύρες(!), με την ευγενική χορηγία της διοίκησης των Βοιωτών!

Η Ελληνική Αστυνομία μέσω του επίσημου λογαριασμού της είχε αναφέρει: “Απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, την Κυριακή 13-01-2019 και ώρα 17:15 στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς”.
Δείτε χαρακτηριστικά:

Ο Λεβαδειακός έδωσε κανονικά εισιτήρια στους «ερυθρόλευκους», αλλά δεν… σταμάτησε εκεί! Οταν εκείνα εξαντλήθηκαν, οι Βοιωτοί άνοιξαν και δεύτερη θύρα μην χαλώντας τους… χατίρι, με αποτέλεσμα στο γήπεδο της Λιβαδειάς να υπάρχουν πάνω από 2.000 οπαδοί του Ολυμπιακού.

 

Κι όλα αυτά την ίδια ώρα που τα τελευταία χρόνια όποτε οι ΑΕΚτζήδες πάνε Λιβαδειά και υπάρχει στοπ από την Αστυνομία, δεν έχουν την… πολυτέλεια να βρεθούν όπως οι Ολυμπιακοί στις εξέδρες, αλλά στριμώχνονται σε… βουνά και πολυκατοικίες! Κάτι που συμβαίνει τα τελευταία 2-3 χρόνια, όπως φυσικά και πέρυσι, όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες:

Ο Ενωσίτης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X