Μπάνκι: «Να διαχειριστούμε τις απουσίες- Συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί κόντρα στην Κύμη»

Εικόνες από το Περιστέρι-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Μοναδικός στόχος για την ΑΕΚ στον αυριανό αγώνα με την Κύμη, είναι να φύγει με το ροζ φύλλο από την Χαλκίδα. Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε στο aekbc.gr για την αυριανή αναμέτρηση, τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και προσεκτική, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις.

«Το ματς αυτό είναι πολύ σημαντικό μας. Φυσικά, πρέπει πρώτα να διαχειριστούμε τις απουσίες, που έχουμε και μετά να αποδείξουμε, ότι μπορούμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις.

Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε τι περιμένουμε απέναντι σε μια ομάδα, που τη σεβόμαστε πολύ. Η Κύμη θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Η θέση της στο βαθμολογικό πίνακα δεν είναι ανάλογη της ποιότητας του ρόστερ . Είδαμε όλοι, ότι ήταν ένα «κλικ» μακριά από το να κερδίσει τον Ολυμπιακό στην έδρα της, και βρίσκεται και στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου.

Από την πλευρά μας, πρέπει να κάνουμε ένα σοβαρό ματς. Να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και προσεκτικοί στις αποφάσεις μας. Να μην αφήσουμε την Κύμη να πιστέψει, ότι μπορεί να επιδιώξει κάτι από την αναμέτρηση και να πάρουμε τη νίκη».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X