Μωραΐτης στο enwsi.gr: «Λογικό το ξέσπασμα μας, θα αρπάξω κάθε ευκαιρία που θα μου δοθεί»

Μωραΐτης στο enwsi.gr: «Λογικό το ξέσπασμα μας, θα αρπάξω κάθε ευκαιρία που θα μου δοθεί»
Photo Credits: INTIME

Οι τραυματισμοί έχουν ταλαιπωρήσει πολύ φέτος την ΑΕΚ αλλά και το πλάνο του Λούκα Μπάνκι αφού σχεδόν σε καμία αναμέτρηση δεν είχε γεμάτο το «οπλοστάσιο» του έως τώρα. Ο Ιταλός κόουτς κλήθηκε να δουλέψει με τα νεαρά σε ηλικία παιδιά της ομάδας, δίνοντας τους την ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν και καθημερινά δικαιώνεται για αυτή του την επιλογή!

Ένας από αυτούς είναι ο Δημήτρης Μωραΐτης, ο 19χρονος γκαρντ που ήρθε πριν 3 χρόνια στην ομάδα ως ένας από τους πρώτους παίκτες που μελλοντικά θα αποτελούσαν τον αντρικό κορμό της Ένωσης είναι εδώ και πιο έτοιμος από ποτέ.

Ο νεαρός άσος που είχε 5 πόντους (1/2δ., 1/1τρ.) κόντρα στη Φουενλαμπράδα, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, κανένα λάθος και 3 φάουλ σε 14:19 λεπτά συμμετοχής μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Μωραΐτης αρχικά έκανε ένα σχόλιο για το ματς κόντρα στους Ισπανούς εκεί όπου η Ένωση κλήθηκε να αντιδράσει μετά τον αποκλεισμό-σοκ από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδος. Ο 19χρονος άσος στη συνέχεια στάθηκε τόσο στον βαθμό ετοιμότητας του όπου υπογράμμισε πως θέλει να… αρπάξει όποια ευκαιρία του δοθεί από τον προπονητή της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Μωραΐτη έχουν ως εξής:

Το σχόλιο του μετά την αναμέτρηση κόντρα στη Φουενλαμπράδα: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς. Προερχόμασταν από μία ήττα για το Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ που έπρεπε να τη διαχειριστούμε. Θέλαμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη, προετοιμαστήκαμε πολύ καλά και βγήκε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το αν η ομάδα ξέσπασε μετά την ήττα αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ: «Ήταν λογικό να ξεσπάσει, θέλαμε να ξεσπάσουμε κάπου και να αποδείξουμε πως η ήττα ήταν ένα λάθος, μας βγήκε λογικά η κούραση στο γήπεδο. Γι’αυτό και παίξαμε αυτό που παίξαμε σήμερα».

Για τον χρόνο συμμετοχής που παίρνει και αν είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία από τα… μαλλιά τόνισε: «Προσπαθώ να δίνω κάθε φορά το 100%, να βοηθάω πολύ την ομάδα μου και ό,τι μου λέει ο προπονητής. Θα προσπαθήσω να αρπάξω κάθε δυνατή ευκαιρία που θα μου δοθεί».

Για την επόμενη αναμέτρηση της «Βασίλισσας», κόντρα στον Χολαργό υπογράμμισε: «Έχουμε αρχίσει ήδη να το σκεφτόμαστε και να προετοιμαζόμαστε. Είναι μία δύσκολη ομάδα, ωστόσο εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X