Θυμωμένη για το άνετο διπλό στην Ριζούπολη! (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Θυμωμένη για το άνετο διπλό στην Ριζούπολη! (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απόψε (19:00, EΡΤ1/enwsi.gr) στην Ριζούπολη η ΑΕΚ δίνει παιχνίδι με τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης για την 7η αγωνιστική της Super League. Και περιθώρια δεν υπάρχουν για την ΑΕΚ. Μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό και την εξοντωτική και άδικη τιμωρία του -3, έχει μείνει στο -6 από την κορυφή και τον ΠΑΟΚ.

Έτσι κι αλλιώς η ΑΕΚ ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα. Όμως πλέον, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, το ματς της Ριζούπολης είναι για τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι που θέλουν να κερδίσουν.

Ο προπονητής της ΑΕΚ μετρά στις επιστροφές Μάνταλου, Πόνσε, Γιαννιώτα και Αλεφ, ενώ δεν υπολογίζει στον ανέτοιμο Οικονόμου. Οι διεθνείς Μπακάκης, Μπακασέτας και Γαλανόπουλος παίζουν ασταμάτητα σε ΑΕΚ και Εθνική και σίγουρα θα ξεκουραστούν για κάποια λεπτά.

Οσον αφορά για το βασικό σχήμα, ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Τσόσιτς και Λαμπρόπουλο δίδυμο στόπερ (δίχως να αποκλείεται και η λύση Τσιγκρίνσκι), τον Γκάλο δεξί μπακ και τον Χουλτ αριστερό μπακ, τους Σιμόες και Μοράν στο κέντρο, τον Μπακασέτα δεξιά, τον Μπογέ (για πρώτη φορά βασικό) αριστερά και τον Κλωναρίδη πίσω από τον Λιβάγια. Στην 20άδα πέρα από όσους προαναφέρθηκαν βρίσκονται επίσης οι Τσιντώτας, Σβάρνας, Άλεφ και Γιακουμάκης.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στην Ριζούπολη και θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη το αγώνα, καθώς και όλο το ρεπορτάζ από τον αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X