O ΠΑΟΚ να απαιτήσει επιστροφή Γκιρτζίκη, Σωμαρακάκη, Ζωγράφου και... Ανδρέα Παππά

O ΠΑΟΚ να απαιτήσει επιστροφή Γκιρτζίκη, Σωμαρακάκη, Ζωγράφου και... Ανδρέα Παππά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χάρηκα πολύ που οι προτάσεις του ΟΣΦΠ στους έξω, για την σύνθεση της ΚΕΔ και τη διαιτησία γενικά, βρήκαν σύμφωνο και τον ΠΑΟΚ. Χάρηκα χωρίς να εκπλαγώ βέβαια.

Σα μια πολύ καλή ιδέα που θα μπορούσε να βοηθήσει και στην περαιτέρω ενίσχυση των καλών σχέσεων, θα πρότεινα ο ΠΑΟΚ να πάρει μια ωραία πρωτοβουλία και να ζητήσει να τοποθετηθούν στην ΚΕΔ αντί των ξένων, οι Σωμαρακάκης, Ζωγράφος, Γενναίος και Γκρούτσης. Και για να μην μπορεί να απειλήσει τίποτε πλέον αυτή την αγαστή συνεργασία, να μπει και υπεύθυνος ανάπτυξη της διαιτησίας, ο Θανάσης Μπουτζιώλης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων.

Δηλαδή αν είναι ένας παράγοντας που το όνομα του αυτόματα σου φέρνει στο μυαλό τον όρο «ανάπτυξη της διαιτησίας», είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων. Και ας φανταστούν στον ΠΑΟΚ, τι ευχάριστη έκπληξη θα είναι αυτή για τους φίλους τους. Να τους προλάβουν και να ζητήσουν εκείνη την επανασύσταση της παλιάς ΚΕΔ.

Και την επαναφορά του Ανδρέα Παππά στους πίνακες. Γιατί σίγουρα τώρα που το ξανασκέφτονται, θα το έχουν μετανιώσει που τα έβαλαν τότε με εκείνο το παιδί. Άλλωστε το λένε ξεκάθαρα. Την πάτησαν, γιατί πάνω στην φασαρία που δημιούργησαν εκείνοι, πήγε και πήρε το κύπελλο η ΑΕΚ. Δεν ήταν άδικο αυτό; Και δεν νιώθουν τύψεις τώρα που καταλαβαίνουν, πόση στενοχώρια προκάλεσαν στον ΟΣΦΠ;

Οπότε ευκαιρία είναι μαζί με το υπόλοιπο πακέτο, να επανορθώσουν και γι’ αυτό. Δεν είναι άδικο; Κι ας γίνει αυτό και μετά ας κάνουν κι άλλη μια ευχάριστη έκπληξη στους φίλους τους. Ας προτείνουν την επιστροφή του Γιώργου Γκιρτζίκη, ως επικεφαλής του νέου ενιαίου ψηφοδελτίου στις επόμενες εκλογές στην ΕΠΟ.

Το να λες πως έχεις κάνει λάθος, καλό είναι. Η αναγνώριση είναι καλό πράγμα. Αλλά γίνεται ακόμη πιο πιστευτό, μετράει περισσότερο, αν συνοδεύεται κι από πράξεις. Οι πράξεις μετράνε περισσότερο. Μη διστάζουν, δεν υπάρχει λόγος. Άμεσα μπροστά για Γκιρτζίκη, Σωμαρακάκη, Γενναίο, Παππά και Μπουτζιώλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X