Μέις στο enwsi.gr: «Πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο και θα το κάνουμε»!

Μέις στο enwsi.gr: «Πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο και θα το κάνουμε»!
Photo Credits: INTIME

Για δεύτερο συνεχόμενο επίσημο ματς,  η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει κάποια νίκη ωστόσο σε αυτές τις αναμετρήσεις υπήρχε ένας παίκτης που ξεχώρισε και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ξαβιέ Ρατάν-Μέις.

Ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ είναι ο πρώτος σκόρερ της Ένωσης στα τελευταία δύο ματς αφού σημείωσε 22 πόντους στο Περιστέρι και χθες είχε 17 στο ντεμπούτο του στο BCL, χωρίς όμως να καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη σε καμία από τις δύο αυτές αναμετρήσεις.

Ο διεθνής Καναδός αθλητής μίλησε στο enwsi.gr μετά το τέλος της αναμέτρησης για την πρεμιέρα του Basketball Champions League κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ και αρχικά έκανε ένα σχόλιο για την χαμένη αναμέτρηση:

«Προφανώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε. Δεν εμφανιστήκαμε όπως θέλαμε στο 3ο δεκάλεπτο και αφήσαμε ένα σπουδαίο προβάδισμα να χαθεί στα πρώτα λεπτά μετά το ημίχρονο. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά από εδώ και πέρα ειδικά στην τρίτη περίοδο. Πρέπει να μένουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας και να αγωνιζόμαστε σε υψηλό επίπεδο».

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν πολύ κακό για την ομάδα του Λούκα Μπάνκι με το επιμέρους σκορ 27-13 που τελείωσε υπέρ το Ισραηλινών να βάζει «ταφόπλακα» στις ελπίδες της ΑΕΚ για τη νίκη. Ο Μέις στάθηκε σε αυτό το δεκάλεπτο και μας υπογράμμισε τι έφταιξε σε αυτό:

«Απλά δεν εκτελέσαμε αυτά που έπρεπε, δεν κάναμε καλή δουλειά. Είχαμε πολλά λάθη και μας χτυπήσανε στην αντεπίθεση και η Χάποελ είναι μία ομάδα που το κάνει καλά αυτό. Παίζει ένα πιο ελεύθερο μπάσκετ. Πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο και θα το κάνουμε τις επόμενες ημέρες».

Τέλος, ο Ξαβιέ Ρατάν-Μέις αναφέρθηκε στο ματς του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ τονίζοντας πως για αυτόν δεν υπάρχει έξτρα πίεση μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα:

«Για μένα δεν υπάρχει πίεση. Πρέπει να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Μπορώ να γίνω καλύτερος στην θέση μου και να οργανώνω λίγο καλύτερα την ομάδα. Αν τα καταφέρουμε αυτά ελπίζω να πετύχουμε και τη νίκη το Σάββατο».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X