Αποκαλυπτήρια της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του τουρνουά της Κύπρου (21:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Αποκαλυπτήρια της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του τουρνουά της Κύπρου (21:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η μεγάλη ώρα για την ΑΕΚ έφτασε, προκειμένου να τεστάρει σε φιλικό επίπεδο τις δυνάμεις της, απέναντι σε τρεις πολύ ισχυρές ομάδες της Euroleague.

Η πρεμιέρα των «κιτρινόμαυρων» στο δυνατό τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» είναι απόψε κόντρα στον Παναθηναϊκό (21:00, Cosmote Sport 4, enwsi.gr), ο οποίος μετράει απουσίες. Κι αυτό γιατί ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θα έχει στη διάθεση του τους έξι διεθνείς Καλάθη, Λεκαβίτσιους, Παπαγιάννη, Παπαπέτρου, Αντεντοκούνμπο και Μήτογλου.

Από πλευράς ΑΕΚ, ο Λούκα Μπάνκι πήρε συνολικά μαζί του 11 παίκτες του βασικού κορμού της ομάδας συν τον διεθνή με την Εθνική Εφήβων Νίκο Χουγκάζ.

Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής όπως αναμενόταν, έμειναν οι τραυματίες, Ξαβιέ Ράταν Μέις, Χάουαρντ Σαντ-Ρος και Βασίλης Καββαδάς αλλά και ο διεθνής Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Οι Ράταν Μέις, Σαντ-Ρος και Λαρεντζάκης υπολογιζόταν ως βασικοί για την Ένωση και όπως γίνεται αντιληπτό, ο Λούκα Μπάνκι θα έχει δύσκολο έργο σε αυτό το τουρνουά, το οποίο αποτελεί ένα δυνατό τεστ  λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη του ματς, καθώς και το ρεπορτάζ από τον αγώνα.

 

 

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X