Σβάρνας: «Nα γράψω κι εγώ την δική μου ιστορία μαζί με την πρωταθλήτρια ΑΕΚ»

Σβάρνας: «Nα γράψω κι εγώ την δική μου ιστορία μαζί με την πρωταθλήτρια ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στράτος Σβάρνας είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ, με τον νεαρό στόπερ να ανακοινώνεται λίγο νωρίτερα από τους πρωταθλητές!

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Στράτος Σβάρνας μίλησε στο aekfc.gr και φάνηκε αρκετά ενθουσιασμένος που του δίνεται ξανά η ευκαιρία να αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο 21χρονος στόπερ έδειξε «διψασμένος» για διακρίσεις και τόνισε πως νιώθει έτοιμος να βοηθήσει τους πρωταθλητές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω στην ομάδα που με έκανε επαγγελματία και είμαι έτοιμος να την βοηθήσω πολύ πιο ουσιαστικά σε σχέση με το προηγούμενο πέρασμά μου. Όταν είχα έρθει για πρώτη φορά ήμουν ακόμα σε πολύ νεαρή ηλικία, αλλά πλέον πιστεύω ότι μπορώ να ενισχύσω άμεσα την ΑΕΚ. Βρίσκω μια ομάδα που είναι γεμάτη από σημαντικούς ποδοσφαιριστές, που είναι πρωταθλήτρια και που είναι έτοιμη να επιστρέψει στο Champions League και ανυπομονώ να φορέσω ξανά τη φανέλα της και να γράψω κι εγώ τη δική μου ιστορία μαζί της. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με πίστεψαν και με έφεραν πίσω στην ΑΕΚ και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X