Η ΑΕΚ απόψε...πετάει στα αστέρια! (21:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Τεράστια ΑΕΚ γυρνά από τη Σκωτία αγκαλιά με την πρόκριση!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγαλύτερη, μέχρι την επόμενη, ευρωπαϊκή βραδιά έφτασε για την ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει απόψε στο ΟΑΚΑ την Σέλτικ (21:00, Novasports1/ enwsi.gr), για τον επαναληπτικό του 1-1 στο Celtik Park πριν μια εβδομάδα.  Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έχει απόψε την μεγάλη ευκαιρία να πανηγυρίσει την πρόκριση της στα …αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το γκολ που πέτυχε στη Σκωτία δίνει σίγουρα ένα μικρό προβάδισμα για την ΑΕΚ, ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι” σε καμία περίπτωση δεν θα μπουν στο γήπεδο έχοντας στο μυαλό τους το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Η ΑΕΚ θα “κυνηγήσει” τη νίκη που θα την φέρει στα πλέι-οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Έχοντας και την θερμή συμπαράσταση του κόσμου της που αναμένεται να γεμίσει απόψε το ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ έχει μόνο ένα δρόμο μπροστά της, αυτό της πρόκρισης. Οι παίκτες του “Δικεφάλου” θέλουν να μετατρέψουν αυτό το βράδυ σε ένα μοναδικό και αξέχαστο …πάρτι για όσους θα βρίσκονται απόψε στο γήπεδο.

Αγωνιστικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε με ικανοποίηση στην τελευταία προπόνηση τον Πέτρο Μάνταλο να είναι καλύτερα και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ακόμα και βασικός. Να θυμίσουμε πως εκτός είναι ο τιμωρημένος Γαλανόπουλος (αποβλήθηκε στην Γκλασκώβη) και οι τραυματίες Μπογέ, Τσιγκρίνσκι.

Σε ότι αφορά το αρχικό σχήμα όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ δεν θα έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς. Ο Μπάρκας θα είναι στο τέρμα, οι Μπακάκης, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Χουλτ στην άμυνα, φαβορί για να παίξει δίπλα στον Σιμόες είναι ο Άλεφ, στα άκρα θα παίξουν ο Μπακασέτας με έναν εκ των Μάνταλου, Λόπες και στην επίθεση οι Κλωναρίδης, Λιβάγια.

Η αποστολή για το ματς με την Σέλτικ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Χουλτ, Αλμπάνης, Σιμόες, Μπακασέτας, Μάνταλος, Μοράν, Άλεφ, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Κλωναρίδης, Πόνσε.

To enwsi.gr θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και θα σας μεταδώσει LIVE το ματς καθώς και όλο το ρεπορτάζ του αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X