Η... τελική απόφαση

Εικόνες από την προπόνηση της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι δέκα παίκτες του αρχικού σχήματος με την Σέλτικ, έχει “κλειδώσει” στο μυαλό του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ενδεχομένως εδώ και πολλές μέρες. Όμως μια θέση, αυτή στο αριστερό άκρο της επίθεσης, παραμένει ανοικτή. Μέχρι και το περασμένο Σάββατο, το ξεκάθαρο προβάδισμα το είχε και πάλι ο Λόπες. Όπως και στην Γλασκώβη. Άλλωστε ο Ουζουνίδης θα παρατάξει και τους υπόλοιπους δέκα όμοιους μ’ εκείνους του πρώτου ματς, με εξαίρεση τον Άλεφ που θα πάρει την θέση του τιμωρημένου Γαλανόπουλου. Όμως από την Κυριακή υπάρχουν και άλλες σκέψεις στο μυαλό του τεχνικού της ΑΕΚ για το αριστερό άκρο της επίθεσης. Αφενός διότι ο Μάνταλος άρχισε να πηγαίνει πολύ καλύτερα, αφετέρου διότι ο Λόπες είχε μικροενοχλήσεις. Επομένως ο Ουζουνίδης άφησε την απόφαση για την τελευταία στιγμή.

Ο Λόπες, από την στιγμή που μπήκε στην αποστολή, εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα. Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να ξεκινήσει ο Μάνταλος. Ενώ υπάρχει και ένα μικρό παράθυρο για μια εναλλακτική με την μετακόμιση του Μπακασέτα αριστερά και την είσοδο του Γκάλο σε ρόλο δεξιού εξτρέμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X