Στο μικροσκόπιο οι 19 κιτρινόμαυροι του φιλικού με τον Ατρόμητο

Στο μικροσκόπιο οι 19 κιτρινόμαυροι του φιλικού με τον Ατρόμητο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr οι κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο φιλικό με τον Ατρόμητο:

Βασίλης Μπάρκας: Ξεκίνησε μουδιασμένα και έδειξε να αιφνιδιάζεται στην πρώτη επικίνδυνη επίσκεψη των γηπεδούχων, αλλά όσο περνούσε η ώρα έβγαζε σιγουριά. Σημαντική η βελτίωση με την μπάλα στα πόδια.

Μιχάλης Μπακάκης: Τούρμπο με τα όλα του, αλώνιζε τη δεξιά πλευρά, έκανε σπουδαίο παιχνίδι. Περισσότερο προσανατολισμένος αμυντικά, δεδομένου πως έβγαιναν από εκεί Γιαννούλης και Ενσικουλού, με τους οποίους δεν είχε πρόβλημα.

Μάριος Οικονόμου: Αν και φαίνεται πως ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί, έχει απλότητα και άνεση στο παιχνίδι του. Περισσότερο εγκεφαλικός, προσπαθούσε να διαβάσει το παιχνίδι, αλλά είχε κάποια θέματα με την ταχύτητα.

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Ετρεξε πολύ, έκλεισε χώρους, προσπαθούσε να βγαίνει πρώτος στην μπάλα και έκλεισε αρκετές προσπάθειες του Ατρόμητου να μπει στην περιοχή.

Ελντερ Λόπες: Σούπερ παιχνίδι, τόσο ως αριστερός μπακ, όσο και ως χαφ. Αλώνιζε όλη την πλευρά, είχε καλά τελειώματα, έδειξε πως διαθέτει και εξαιρετικά στημένα.

Αντρέ Σιμόες: Στην αρχή είχε θέματα, έδειξε πως θέλει δίπλα του έναν παίκτη καλό με την μπάλα στα πόδια, για να παίρνει εκείνος και να μοιράζει την πρώτη πάσα.

Κώστας Γαλανόπουλος: Δικαίωσε τον Ουζουνίδη που τον πιστεύει ως κόφτη. Φαίνεται πως δεν ταιριάζουν μαζί με τον Σιμόες, καθώς υπάρχει αδυναμία στο να κουβαλήσει κάποιος την μπάλα από το κέντρο.

Τάσος Μπακασέτας: Αργησε να μπει στο ρυθμό, αλλά έπειτα ήταν εξαιρετικός. Δεν έχανε εύκολα την μπάλα, είχε μαγική ασίστ στην ευκαιρία του Αλμπάνη, ήταν ακόμα καλύτερος ως δεκάρι.

Μάρκο Λιβάγια: Στο…νήμα πήρε τον τίτλο του κορυφαίου από τον Λόπες. Ομόρφαινε το παιχνίδι της ΑΕΚ, μοίραζε σωστά την μπάλα, είχε τη μεγάλη φάση με το δοκάρι.

Χρήστος Αλμπάνης: Κάποιες φορές επιδόθηκε σε ατομικές ενέργειες κρατώντας την μπάλα παραπάνω, αλλά φάνηκε πως έχει τρομερή διεισδυτικότητα και ικανότητα στο ένας με έναν.

Γιώργος Γιακουμάκης: Προσπάθησε, βρέθηκε στις φάσεις, αλλά δεν του πάει τίποτα και έτσι δεν βρήκε δίχτυα στις 2-3 καλές φάσεις που βρέθηκε. Χρειάζεται να ξεαγχωθεί και να βρει το πρώτο γκολ.

Παναγιώτης Τσιντώτας: Μπήκε σε χρονικό σημείο που ο Ατρόμητος επιχειρούσε να απειλήσει μόνο από στατικές φάσεις, δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Ο άτυχος του ματς, μπήκε στο φινάλε για να βρει τον ρυθμό του και στάθηκε άτυχος σε μια από τις γερές διεκδικήσεις που γίνονταν στη μεσαία γραμμή.

Ούρος Τσόσιτς: Βαρύς στο παιχνίδι του, με αργές αντιδράσεις, φαίνεται πως θέλει χρόνο για να βρει τον περυσινό καλό εαυτό του.

Φοίβος Μπότος: Μπήκε με περίσσιο θράσος, έφτιαξε φάση που θα μπορούσε να σκοράρει. Αγωνίστηκε ως αριστερός χαφ, είναι μπουκαδόρος και με ταχύτητα.

Γιώργος Γιαννούτσος: Ο Ουζουνίδης τον χρησιμοποίησε ξανά ως αμυντικό χαφ, ήταν εκείνος που πέρασε 1-2 φορές την μπάλα σωστά.

Νίκλας Χουλτ: Ξεκίνησε με δύο λάθη και είχε αργές επιστροφές, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος συνέθετε εξαιρετικό δίδυμο με τον Λόπες στην αριστερή πλευρά.

Χρήστος Γιούσης: Μπήκε στο φινάλε και δεν πρόλαβε να μπει στο ρυθμό του αγώνα.

Λούκας Μπογέ: Ξεκίνησε ως φορ, στη συνέχεια έπαιξε ως δεξιός χαφ. Δυνατός, μαχητικός, αλλά με φανερό πως ακόμα είναι εκτός κλίματος, έδειξε πως θα βοηθήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X