Στον ΑΠΟΕΛ ο Γκέντσογλου

Στον ΑΠΟΕΛ ο Γκέντσογλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος αποχώρησε από τη Χάιντουκ έπειτα από δύο σεζόν. Ο 28χρονος μέσος υπέγραψε για δύο χρόνια στην πρωταθλήτρια ομάδα της Κύπρου, η οποία συμμετέχει στα προκριματικά του Champions League.

Ο Ελληνας μέσος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΑΕΚ, Σαμπντόρια, Λιβόρνο, Σπέτσια, Εργοτέλη και Μπάρι. Με τη Χάιντουκ τα δύο τελευταία χρόνια κατέγραψε 62 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:”Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου. Η συνεργασία είναι διετούς διαρκείας μέχρι και τον Μάιο του 2020. Ο Γκέντσογλου επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 6. Καλωσορίζουμε τον Σάββα στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει πολλούς τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X