Έρχονται έτοιμοι... Άλεφ και Μπογέ

Έρχονται έτοιμοι... Άλεφ και Μπογέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις τελευταίες μέρες η ΑΕΚ έχει φορτσάρει για τα καλά και τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις στις μεταγραφές του Άλεφ, του Μπογέ, αλλά και του Πόνσε. Οι δύο πρώτοι θεωρούνται κλεισμένοι και αυτό που απομένει είναι να ταξιδέψουν στην Αθήνα για να οριστικοποιηθεί και τυπικά η μετακίνησή τους στην πρωταθλήτρια.

Παρά την στασιμότητα το προηγούμενο διάστημα, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έτρεξαν για να καλύψουν τα κενά στο ρόστερ και οι κινήσεις με την επιλογή του Βραζιλιάνου μέσου και του Αργεντινού εξτρέμ/φορ θεωρούνται έξυπνες.

Οι δύο παίκτες είναι έτοιμοι όσον αφορά την αγωνιστική τους κατάσταση, αφού και οι δύο έχουν ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία των ομάδων τους, Μπράγκα και Τορίνο αντίστοιχα. Με τον ερχομό τους στην Αθήνα θα μπορέσουν να μπουν αμέσως στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και το μόνο που θα απομένει είναι να εγκληματιστούν στο γκρουπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X