Η πρώτη τιμωρία του ΠΑΟΚ: Αποβλήθηκε από την Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων!

Συνέντευξη Τύπου της FIFA την Τετάρτη για τα αίσχη της Τούμπας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρώτη σημαντική Ευρωπαϊκή αντίδραση για τα αίσχη της Τούμπας είναι γεγονός! Η Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA), απέβαλε από το μητρώο της, τους «ασπρόμαυρους» για όσα έγιναν στην ζούγκλα της Τούμπας με τον Πιστολέρο Ιβάν. Άρχισαν τα όργανα για τους Θεσσαλονικιείς…

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ECA είδε την συμπεριφορά του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο με όπλο κατά την διάρκεια του αγώνα της Σούπερ Λίγκας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ την Κυριακή 11 Μαρτίου.

Σε συνδυασμό με τα συμβούλια της ECA αλλά και το διοικητικό συμβούλιο συμφώνησαν ομόφωνα να αποβάλλουν άμεσα τον ΠΑΟΚ από την ECA.

Η ΕCA θέλει να προστατέψει την κανονικότητα και τους νόμους των αγώνων αλλά και τις αξίες στις οποίες είναι βασισμένο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Η τιμωρία παραμένει ενεργή μέχρι νεοτέρας και θα συζητηθεί στο συμβούλιο της ECA στις 27 Μαρτίου του 2018».

Πρόκειται για την πρώτη σημαντική ευρωπαϊκή σε επίσημο επίπεδο αντίδραση για τα όσα έγιναν στην Τούμπα που ακουμπάει στις παρυφές της UEFA καθώς η Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων είναι όργανο της Ομοσπονδίας.

Να θυμίσουμε ότι από το  (ECA) αποβλήθηκε η ΑΕΚ, όταν έπεσε κατηγορία. Τα πέντε μέλη της χώρας, ήταν από τότε Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, πλέον να αποβάλλεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X