Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Premier League (27/4)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Premier League (27/4)

Φουλ δράση στην Premier League με επτά ματς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φουλ δράση στην Premier League με επτά ματς και εμείς στα προγνωστικά μας θα ασχοληθούμε με δύο δυνατά σημεία στο Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ και στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπέρνλι.

Προγνωστικά Premier League

  • Η Γουέστ Χαμ έχει 12 ήττες στους 14 τελευταίους αγώνες της στην Premier League απέναντι στη Λίβερπουλ. Οι δύο φορές που «γλίτωσε» ήταν εντός έδρας (1-1 τον Φεβρουάριο του 2019, 3-2 τον Νοέμβριο του 2021).
  • Δεν έχει ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια απέναντι στην Μπέρνλι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (5-1-0). Ωστόσο, η μοναδική νίκη των «κλάρετς» εδώ και 17 αγώνες επί του συγκεκριμένου αντιπάλου ήρθε στο «Ολντ Τράφορντ», τον Ιανουάριο του 2020 (0-2).

Στην Premier League, λοιπόν, σήμερα θα ξεκινήσουμε από το ματς της Γουέστ Χαμ με την Λίβερπουλ.

Πάμε κατ’ αρχήν να δούμε τα αγωνιστικά νέα των δύο ομάδων. Στην Γουέστ Χαμ, ο Ντέιβιντ Μόγιες είπε πως υπάρχουν πιθανότητες να προλάβει ο Μπόουεν (εξτρέμ, 31/15). Εκτός ο Αγκέρντ (στόπερ, 21/1), σε τεστ ετοιμότητας θα υποβληθεί ο Μαυροπάνος (στόπερ, 17/1).

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X