Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Europa League (18/4)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Europa League (18/4)

Ημέρα με φουλ Europa League η σημερινή και εμείς θα ασχοληθούμε με δύο ματς στα προγνωστικά μας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά Europa League

  • 8-1-12 ο απολογισμός του τεχνικού της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ εναντίον ιταλικών ομάδων.
  • Over 2,5 πέντε από τα έξι τελευταία ματς της Μίλαν, G/G οκτώ από τις εννέα τελευταίες εξορμήσεις της.

Καλημέρα, καλημέρα… Ημέρα Europa League η σημερινή και εμείς θα ασχοληθούμε με το Ρόμα – Μίλαν και το Αταλάντα – Λίβερπουλ.

Η αδιαθεσία του Εβάν Εντικά κατά τρόμαξε τους πάντες για την Ρόμα στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα στο Ούντινε και το παιχνίδι διακόπη, ενώ το σκορ ήταν στο ισόπαλο 1-1. Στροφή στο Europa League και πάλι για την ομάδα του Ντε Ρόσι, η οποία έπαιξε έξυπνα στο πρώτο ματς στο «Σαν Σίρο» και έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης με το νικηφόρο 1-0 επί της Μίλαν. Τιμωρημένος ο Κριστάντε (βασικός μέσος), στα πιτς ο Εντικά (βασικός στόπερ), ο οποίος θα μείνει εκτός για το επόμενο διάστημα. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας οι Χούισεν (χρήσιμος στόπερ), Κρίστενσεν (χρήσιμος μπακ). Ο Μπόβε θα καλύψει το κενό στα χαφ και ο Σμόλινγκ στο κέντρο της άμυνας.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, η Μίλαν παρουσιάστηκε αρκετά χαλαρή αμυντικά με την Σασσουόλο εκτός έδρας και το τελικό σκορ έγραψε 3-3. Ο προπονητής Πιόλι έδωσε ανάσες σε ορισμένους από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές, με στόχο οι «ροσονέρι» να διορθώσουν την ήττα του πρώτου αγώνα από την Ρόμα εντός έδρας με 1-0. Παραμένουν τραυματίες οι Πομπέγκα (χρήσιμος μέσος), Καλούλου (πολυσύνθετος αμυντικός), νέα απώλεια ο Κάιερ (σημαντικός στόπερ). Φουλ επίθεση σκέφτεται ο τεχνικός Στέφανο Πιόλι, τοποθετώντας τον Λόφτους Τσικ στη δυάδα των χαφ, ώστε να μετακινηθεί ως 10άρι ο Πούλικ και να υπάρξει χώρος στα δεξιά για τον Τσουκβέζε. Λεάο αριστερά και Ζιρού στην κορυφή της επίθεσης στο 4-2-3-1.

Ως προς το προγνωστικό, κοιτάμε προς το g/g.

Διαβάστε περισσότερα

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X