Πέλκας: Γκολ και ασσίστ με την Μπασάκσεχιρ κόντρα στην Πεντίκσπορ

Πέλκας: Γκολ και ασσίστ με την Μπασάκσεχιρ κόντρα στην Πεντίκσπορ
Photo Credits: INTIME

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Δημήτρη Πέλκα στην νίκη της Μπασάκσεχιρ κόντρα στην Πεντίκσπορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Δημήτρης Πέλκας ήταν πρωταγωνιστής στην επικράτηση της Μπασάκσεχιρ κόντρα στην Πεντίκσπορ με 3-2 για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ στο 50ο λεπτό μοίρασε ασίστ στο γκολ του πρώην φορ του ΟΦΗ, Φιγκεϊρέδο και στο 80′ σκόραρε διαμορφώνοντας ο ίδιος το τελικό 3-2. Στη φάση του γκολ, η μπάλα στρώθηκε στον Πέλκα και εκείνος με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι, την έστειλε στην αριστερή γωνία χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Η Μπασακσεχίρ με αυτό το τρίποντο είναι πέμπτη και στο -2 από την Μπεσίκτας, η οποία το Σάββατο (13/4) απομάκρυνε τον Φερνάντο Σάντος από την άκρη του πάγκου της και στοχεύει σε έξοδο στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πέλκας κατέγραψε ασίστ για τρίτο σερί παιχνίδι, ενώ συνολικά την τρέχουσα σεζόν σε συνολικά 21 συμμετοχές, έχει σκοράρει πέντε γκολ και τρεις ασίστ.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X