Εγκλωβισμένη στο Ισραήλ που δέχεται πυραυλικές επιθέσεις η Μακάμπι, άγνωστο αν θα γυρίσει έγκαιρα στο Βελιγράδι

Εγκλωβισμένη στο Ισραήλ που δέχεται πυραυλικές επιθέσεις η Μακάμπι, άγνωστο αν θα γυρίσει έγκαιρα στο Βελιγράδι
Photo Credits: INTIME

Το Ισραήλ δέχεται επίθεση από το Ιραν και η αποστολή της μπασκετικής Μακάμπι έχει εγκλωβιστεί στο Τελ Αβίβ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από τις πυραυλικές επιθέσεις που δέχτηκε το Ισραήλ από το Ιραν, η μπασκετική ομάδα της Μακάμπι φαίνεται πως έχει εγκλωβιστεί στο Τελ Αβιβ, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στον αέρα η αναμέτρηση που έχει να δώσει η ομάδα με τη Μπασκόνια για το Play-In Tournament της EuroLeague.

Συγκεκριμένα, η αποστολή της Ισραηλινής ομάδας είχε γυρίσει στη βάση της για τον αγώνα του εγχώριου πρωταθλήματος με την Χάποελ Χολόν στο Γιαντ Ελιάου, ωστόσο ο εναέριος χώρος τόσο του Ισραήλ, όσο και του Ιράκ και της Ιορδανίας έχουν κλείσει με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πτήσεις από και προς αυτούς τους προορισμούς.

Έτσι όλα δείχνουν πως η Μακάμπι δεν θα προλάβει να βρεθεί στο Βελιγράδι εγκαίρως και γι’ αυτό παραμένει αμφίβολο αν θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, για το Play-In Tournament της EuroLeague.

Θυμίζουμε πως Το Ιράν επιβεβαίωσε την επίθεση προς το Ισραήλ με δεκάδες drones και πυραύλους, τόσο από τα εδάφη του, όσο και από την Υεμένη.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X