Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει να αποχωρήσει ο Ντάνι Θεμπάγιος

Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει να αποχωρήσει ο Ντάνι Θεμπάγιος
Photo Credits: INTIME

Ο Ντάνι Θεμπάγιος φαίνεται να επιθυμεί να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης καθώς δεν είναι ευχαριστημένος από τον χρόνο συμμετοχής του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Ντάνι Θεμπάγιος, δήλωσε πως θέλει να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης για να πάει σε ομάδα στην οποία θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο 25χρονος μέσος το προηγούμενο καλοκαίρι επέκτεινε την συνεργασία του με τους Μαδριλένους έως το 2027, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει ρόλο στη μεσαία γραμμή της Ρεάλ, λόγω του υψηλού ανταγωνισμού.

Ο Θεμπάγιος, μάλιστα εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους Μαδριλένους, αναφέροντας: «Θέλω να παίξω σε μια ομάδα όπου θα νιώθω σημαντικός».

Το ενδιαφέρον για τον Θεμπάγιος, μάλιστα είναι έντονο αφού ήδη η Μπέτις και η Άστον Βίλα έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον Ισπανό χαφ, με την Ρεάλ να περιμένει προτάσεις για την παραχώρησή του.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X