Αλκαράθ και Μεντβέντεφ στον τελικό του indian Wells

Αλκαράθ και Μεντβέντεφ στον τελικό του indian Wells

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κάρλος Αλκαράθ και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θα διεκδικήσουν τον τίτλο στον τελικό του Indian Wells, που θα γίνει απόψε στις 23:00.

Ο 20χρονος Ισπανός έβαλε τέλος στο αήττητο τεσσάρων μηνών του Ιταλού νούμερο 3, Γιανίκ Σίνερ, ( από τις 12 Νοεμβρίου του 2023) με ανατροπή, 1-6, 6-3, 6-2,εξασφαλίζοντας πως θα υπερασπιστεί τον τίτλο του και πως θα παραμείνει στο νούμερο δύο της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Μεντβέντεφ (Ρωσία, Νο4) επικράτησε επίσης με ανατροπή του Τόμι Πολ (ΗΠΑ, Νο17) με 1-6, 7-6 (3), 6-2 μετά από αγώνα δυόμισι ωρών. Πλέον θα αγωνιστεί για 38η φορά σε τελικό και θα διεκδικήσει τον 21ο τίτλο του και 10ο σε Masters.

Υπενθυμίζεται πως στις 20:00 (Novasports 6) θα γίνει ο τελικός των γυναικών ανάμεσα στη Μαρία Σάκκαρη (Νο9) και την Ίγκα Σβιόντεκ (Πολωνία, Νο1). Αυτός είναι ο δέκατος τελικός στην καριέρα της 28χρονης Ελληνίδας, που αν κερδίσει θα εκτοξευτεί στο νούμερο 6 της παγκόσμιας κατάταξης.

Τάσος Καπετανάκος: «Ουτοπικό να δίνει η Αστυνομία που γνωρίζουμε εγγυήσεις για τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X