Ολυμπιακός: Κρατάει και του χρόνου τον Ελ Κααμπί

Ολυμπιακός: Κρατάει και του χρόνου τον Ελ Κααμπί
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός σκοπεύει να κρατήσει στο Λιμάνι και του χρόνου τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να την πατήσει όπως με προηγούμενες επιλογές του και σπεύδει να ενεργοποιήσει την οψιόν στο συμβόλαιο του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος είχε υπογράψει για 1+1 χρόνο.

Η επιλογή του Μαροκινού φορ αποδείχτηκε… λίρα 100, καθώς σε 36 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μετρά 25 γκολ! Ο 30χρονος κατάφερε να γίνει σημείο αναφοράς και η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο, η οποία περιλαμβάνει καλύτερους οικονομικούς όρους.

Ετσι, ο Ελ Κααμπί αναμένεται να μείνει στο λιμάνι και τη νέα σεζόν, ενώ δεν αποκλείεται όταν έρθει η ώρα των τελικών συζητήσεων, να πέσει στο τραπέζι και το ενδεχόμενο συμφωνίας για ακόμη έναν χρόνο. Εξάλλου και ο Μαροκινός φορ περνά καλά στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και είναι θετικός στο να συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X