Μπάγερν Μονάχου: Κοιτάζει Τέο για αντί-Ντέιβις

Μπάγερν Μονάχου: Κοιτάζει Τέο για αντί-Ντέιβις
Photo Credits: INTIME

Η Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως βρήκε τον εκλεκτό της σε περίπτωση που χάσει τον Αλφόνσο Ντέιβις στην Ρεάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν Μονάχου είναι έτοιμη να αντικαταστήσει τον Αλφόνσο Ντέιβις σε περίπτωση που εκείνος αποφασίσει να αποχωρήσει από το Μόναχο για την Ρεάλ Μαδρίτης. Πρώτο όνομα για αντικαταστάτης του είναι ο Τέο Ερναντές.

Με συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2025 στην πρωταθλήτρια Γερμανίας, ο 23χρονος διεθνής αμυντικός αρνήθηκε ξανά να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του, ζητώντας αύξηση των αποδοχών του, που δεν φέρεται διατεθειμένη να ικανοποιήσει η διοίκηση της πρωταθλήτριας Γερμανίας.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild» ο Ντέιβις επιμένει στην αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του από τα 9 στα 12 εκατ. ευρώ για να υπογράψει το νέο συμβόλαιο, απαίτηση που δεν αποδέχονται οι Βαυαροί και ο Καναδός μπακ έχει δώσει τα χέρια με την ομάδα της Μαδρίτης.

Από την πλευρά της η βαυαρική ομάδα ετοιμάζει πρόταση για να πάρει στη θέση του τον Γάλλο διεθνή μπακ, Τεό Ερναντές, από τη Μίλαν. Να σημειωθεί πως στη γερμανική ομάδα είχε αγωνιστεί στο παρελθόν ο αδερφός του, Λούκα Ερναντές.

Αν δεν προχωρήσει η υπόθεση του Ερνταντές, που κοστίζει περίπου στα 70 εκατ. ευρώ, η Μπάγερν θα στραφεί στη σαφώς πιο οικονομική λύση του Ολεξάντρ Ζιντσένκο, ο οποίος κοστίζει περίπου 35 εκατ. ευρώ και αναμένεται να φύγει το καλοκαίρι από την Αρσεναλ.

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X