Ινφαντίνο: «Δεν θα υπάρξει μπλε κάρτα, η FIFA είναι αντίθετη»

Ινφαντίνο: «Δεν θα υπάρξει μπλε κάρτα, η FIFA είναι αντίθετη»
Photo Credits: INTIME

Φρένο στην ιδέα της μπλε κάρτας έβαλε ο Τζιάνι Ινφαντίνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To κόνσεπτ της μπλε κάρτας δεν φαίνεται να προχωράει όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τζάνι Ινφαντίνο.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους την Παρασκευή (1/3) κατά την άφιξή του στη συνεδρίαση της IFAB στο Λοχ Λόμοντ της Σκωτίας τόνισε ότι η FIFA δεν είναι σύμφωνη με την εισαγωγή αυτής της τρίτης κάρτας.

«Οι μπλε κάρτες δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επίπεδο ελίτ. Αυτό είναι ένα ζήτημα που δεν υπάρχει για εμάς. Η FIFA είναι εντελώς αντίθετη.

Ως πρόεδρος της FIFA δεν γνώριζα αυτό το θέμα και πιστεύω ότι η FIFA έχει λόγο στην IFAB. Στη FIFA είμαστε πάντα ανοιχτοί στο να εξετάσουμε ιδέες και προτάσεις.

Μόλις όμως, το αναλύσει κανείς, καταλαβαίνει ότι η ουσία πρέπει να προστατεύεται: αυτή είναι η παράδοση. Η μπλε κάρτα δεν θα υπάρξει».

Θυμίζουμε ότι η μπλε κάρτα προβλέπει πως οι παίκτες θα βγαίνουν για 10 λεπτά από τον αγωνιστικό χώρο αν κάνουν σκόπιμο φάουλ, που σταματάει υποσχόμενη επίθεση, ή αν έχουν απρεπή συμπεριφορά απέναντι σε διαιτητή.

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X