Αντσελότι για τον Βινίσιους: «Δεν βλέπω ταβάνι για αυτόν»

Αντσελότι για τον Βινίσιους: «Δεν βλέπω ταβάνι για αυτόν»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Αντσελότι για τον Βινίσιους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Κάρλο Αντσελότι προσπάθησε να ηρεμήσει τα ταραγμένα νερά…γύρω από τον αυριανό (2/3) αγώνα στη Βαλένθια, όπου η ομάδα του θα επιστρέψει σε ένα γήπεδο όπου ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Βινίσιους Τζούνιορ δέχθηκε ρατσιστική επίθεση πέρυσι. Αναμένοντας μια φλογερή ατμόσφαιρα, οι ισπανικές αρχές κήρυξαν τον αγώνα «υψηλού κινδύνου» και διέταξαν αστυνομικές ενισχύσεις.

Θα είναι η πρώτη φορά που η Ρεάλ και ο 23χρονος Βινίσιους επιστρέφουν στο Μεστάγια από τον Μάιο του 2023, όταν φέρεται να εκτοξεύτηκαν ρατσιστικές προσβολές στον Βραζιλιάνο.

Ο 64χρονος Αντσελότι, ωστόσο, προσπάθησε να μειώσει την ένταση, λέγοντας ότι η ομάδα του είναι  επικεντρωμένη στο να παίξει ποδόσφαιρο και να ενισχύσει την ήδη σταθερή της θέση στην κορυφή του πίνακα της LaLiga:

«Η ιδέα μας είναι να πάμε να παίξουμε ένα δυνατό παιχνίδι, και η ιδέα της Βαλένθια είναι η ίδια. Οι ομάδες και οι οπαδοί θέλουν θέαμα», είπε ο Αντσελότι  σήμερα (1/3) σε συνέντευξη Τύπου. «Δεν πρέπει να ξεχάσουμε το περασμένο έτος, γιατί οι ρατσιστικές πράξεις πρέπει να καταδικαστούν και να εντοπιστούν. Η Βαλένθια έκανε πολύ καλά, καθώς εντόπισε αυτούς που διέπραξαν ένα έγκλημα».

Ο Αντσελότι απέρριψε κάθε σκέψη να ξεκουράσει τον Βινίσιους στη Βαλένθια: «Δεν μιλήσαμε για κάτι ιδιαίτερο, ο Βινίσιους είναι έτοιμος, όπως είναι πάντα». «Κάνει ό,τι μπορεί για να είναι όσο το δυνατόν καλύτερος και δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω».

Ο Αντσελότι επαίνεσε τον Βινίσιους, ο οποίος πρόκειται να παίξει το 250ο παιχνίδι του με τη Ρεάλ: «Δεν βλέπω ταβάνι για αυτόν», είπε ο Αντσελότι.

«Από τότε που έφτασε, βλέπω μια συνεχή εξέλιξη. Η ποιότητα και το ταλέντο που έχει τον κάνουν να μπορεί να σκοράρει και να δίνει ασίστ φυσικά. Λόγω της ταπεινότητας που έχει, ο ουρανός είναι το όριο, το καλύτερο προσόν του είναι ότι του αρέσει πραγματικά να παίζει ποδόσφαιρο».

 

Γιώργος Τσακίρης - ΑΕΚ: Η περσινή χαρά, οι μεταγραφές και η κριτική
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X