Serie Α: Σώθηκε στο τέλος η Νάπολι (1-1) κόντρα στη Τζένοα

Serie Α: Σώθηκε στο τέλος η Νάπολι (1-1) κόντρα στη Τζένοα
Photo Credits: INTIME

Nέα γκέλα για τη Νάπολι, με τους «Παρτενοπέι» να σώζονται στο τέλος και να παίρνουν την ισοπαλία (1-1) με τη Τζένοα χάρη σε γκολ στο 90ο λεπτό.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει την ομάδα που κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα η Νάπολι, με τους «Παρτενοπέι» φέτος να πηγαίνουν από γκέλα σε γκέλα. Οι περσινοί πρωταθλητές ούτε κόντρα στη Τζένοα κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, με τη Τζένοα κρατά το «διπλό» μέχρι το 90΄, ωστόσο ο Νγκονζέ ισοφάρισε σε 1-1 και οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Serie A.

Έτσι, μετά και από αυτή την ισοπαλία, η Νάπολι παρέμεινε στην 9η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος και εξακολουθεί να ελπίζει στην 7άδα και στις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Από την άλλη πλευρά, η Τζένοα παρέμεινε στην 12η θέση.

Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο άνοιξε το σκορ στο 47ο λεπτό με τον Μόρτεν Φρέντρουπ να κάνει το 1-0. Όλα έδειχναν πως οι Γενοβέζοι θα φύγουν με το «διπλό» από το «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», ωστόσο στο 90ο λεπτό ο Νγκονζέ έσωσε τους γηπεδούχους και διαμόρφωσε το 1-1.

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X