Τι έκανε η ΑΕΚ στο ματς του α' γύρου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (VIDEO)

Τι έκανε η ΑΕΚ στο ματς του α' γύρου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πέρασε... σίφουνας με 0-3 από την Τρίπολη επί του Αστέρα με μπροστάρηδες Ελίασον και Τσούμπερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μπροστάρηδες Ελίασον και Τσούμπερ (γκολ κι ασίστ αμφότεροι), η ΑΕΚ αφού άντεξε στην πίεση του Αστέρα στο πρώτο ημίωρο (δοκάρι κι ευκαιρίες από Καλτσά), εν συνεχεία βρήκε ρυθμό και έφυγε νικήτρια από την Τρίπολη με 3-0!

Παρά το γεγονός ότι πήγε «λαβωμένη» με αρκετές απουσίες στην Τρίπολη και παρότι η εικόνα της στο πρώτο μέρος ήταν πολύ κακή, η ΑΕΚ με πρωταγωνιστές τον Ελίασον (τον άνθρωπο ο οποίος στο συγκεκριμένο γήπεδο πριν ένα χρόνο είχε υποστεί τον σοβαρό τραυματισμό στην κνήμη) αλλά και τον Τσούμπερ, πέρασε με 0-3 από την έδρα του Αστέρα.

Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45’+4′), κι ενώ ο Αστέρας δεν εκμεταλλεύτηκε τις μεγάλες ευκαιρίες του, ο Ελίασον έδωσε στην Ένωση το προβάδισμα και στο δεύτερο μέρος με παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής του Καστάνιο με δεύτερη κίτρινη στο 52′ η Ένωση σφράγισε τη νίκη της με κεφαλιά του Μοχαμάντι (77′) έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σουηδού εξτρέμ που βρήκε και ασίστ. Στο 86′ με πλασέ και ο Τσούμπερ χρίστηκε σκόρερ για το τελικό 0-3, με τους 3.000 και πλέον φίλους των κιτρινόμαυρων που κατέκλυσαν τις εξέδρες του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» να το γιορτάζουν.

Δείτε το βίντεο:

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X