Η 1η Φλεβάρη θεσπίζεται ως «Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου» στη μνήμη του Άλκη Καμπανού

Η 1η Φλεβάρη θεσπίζεται ως «Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου» στη μνήμη του Άλκη Καμπανού
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης Βρούτσης, αποφάσισε να καθιερώσει την 1η Φεβρουαρίου ως την Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου, τιμώντας έτσι την μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η 1η Φεβρουαρίου, θεσπίζεται ως η «Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου», στην μνήμη του Άλκη Καμπανού, που έχασε την ζωή του εκείνη την ημέρα πριν δύο χρόνια.

Ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, ο αναπληρωτής υπουργός, αρμόδιος για τον Αθλητισμό, Γιάννης Βρούτσης, ανακοίνωσε ότι η 1η Φεβρουαρίου καθιερώνεται ως Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου. Μια εισήγηση που προτάθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και έγινε δεκτή σήμερα (01/02), από τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού.

Ο κ. Βρούτσης ανέφερε: «Δύο χρόνια σήμερα από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Στη μνήμη του & όλων των θυμάτων, ανήμερα της ψήφισης του σ/ν μας ενάντια στον χουλιγκανισμό, θεσπίζουμε την 1η Φεβρουαρίου ως “Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου”, όπως πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι μαζί ενωμένοι απέναντι στην οπαδική βία!»

Δείτε το tweet:

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X