Υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία της Χάποελ Εϊλάτ ο Στέφανος Δέδας

Υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία της Χάποελ Εϊλάτ ο Στέφανος Δέδας
Photo Credits: INTIME

Πρόταση στον Έλληνα προπονητή Στέφανο Δέδα κατέθεσε η διοίκηση της Χάποελ Εϊλάτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόταση στον Έλληνα προπονητή Στέφανο Δέδα κατέθεσε η διοίκηση της Χάποελ Εϊλάτ για την τεχνική ηγεσία. Την είδηση αποκάλυψε η ισραηλινή ιστοσελίδα «Walla».

Η εμπειρία του Στέφανου Δέδα στην τεχνική ηγεσία της Χάποελ Χολόν επί μία διετία (2019-21) κρίθηκε μείζονος σημασίας και πλέον οι διοικούντες αναμένουν την απάντησή του. Ο Δέδας θα πρέπει ν’ αποφασίσει αν θα παραμείνει στο πλευρό του Δημήτρη Ιτούδη ως άμεσος συνεργάτης του αναμένοντας έως ότου αναλάβει ο Ιτούδης την επόμενη ομάδα ή αν θα εργαστεί εκ νέου ως πρώτος προπονητής.

Ο Δέδας εργαζόταν στο τεχνικό τιμ της Φενερμπαχτσέ μέχρι να λυθεί η συνεργασία με τον Ιτούδη, τον οποίο διαδέχτηκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Πρώτος προπονητής στο Ισραήλ είναι εδώ και λίγο καιρό ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης και συγκεκριμένα στη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X