Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Bundesliga (28/1)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Bundesliga (28/1)

Με δύο ματς ολοκληρώνεται η αγωνιστική στην Bundesliga

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά Bundesliga (28/1)

  • Ντέρμπι στο Ρουρ ανάμεσα στη Ντόρτμουντ και την Μπόχουμ
  • Η Ντόρτμουντ έχει πρόσφατο ρεκόρ 15-3-3 υποδεχόμενη την Μπόχουμ στις επίσημες αναμετρήσεις τους.

Ντόρτμουντ – Μπόχουμ 18:30

Η Ντόρτμουντ νίκησε με 4-0 εκτός την Κολωνία. Μόλις στο 12ο λεπτό ο Μάλεν άνοιξε το σκορ, το οποίο 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο 58ο λεπτό ο Φούλκρουγκ έκανε το 0-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Τρία λεπτά αργότερα “χτύπησε” ξανά ο Μάλεν κάνοντας το 0-3. Τον θρίαμβο της Ντόρτμουντ ολοκλήρωσε ο Μουκοκό στις καθυστερήσεις του αγώνα. Αμφίβολοι ο βασικός τερματοφύλακας Κόμπελ (18/0), ο βασικός επιθετικός χαφ Μπραντ (18/6) και ο συνήθως βασικός επιθετικός χαφ Ρόιζ (15/4). Οριακά εναντίον τους οι πιθανότητες.

Από εντός έδρας νίκη επί της Στουτγκάρδης έρχεται η Μπόχουμ. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην Στουτγκάρδη, η οποία είχε 61% κατοχή και 7 τελικές προσπάθειες για γκολ. Όμως αυτές οι ευκαιρίες δεν καρποφόρησαν. Στο 50ό λεπτό όμως η Μπόχουμ άνοιξε το σκορ, κόντρα στη ροή του αγώνα, με σκόρερ τον Μάτους Μπέρο. Νέες απώλειες ο τιμωρημένος βασικός αριστερός μπακ Μπερνάρντο (18/1) και ο τραυματίας αναπληρωματικός αμυντικός Τολμπά (0/0). Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο συνήθως βασικός κεντρικός αμυντικός Κ. Σλότερμπεκ (12/1), τρίτο ο βασικός ακραίος μεσοεπιθετικός Ασάνο (16/5) που απουσιάζει στο Ασιατικό Κύπελλο.

Διαβάστε περισσότερα

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X