Μεγάλο διπλό για τους Κινγκς στο Μέμφις - Στα... ρηχά ο Βεζένκοφ

Μεγάλο διπλό για τους Κινγκς στο Μέμφις - Στα... ρηχά ο Βεζένκοφ
Photo Credits: INTIME

Οι Σακραμέντο Κινγκ άλωσαν την έδρα των Μέμφις Γκρίζλις επικρατώντας με 123-92. Τρίλεπτη συμμετοχή για τον Σάσα Βεζένκοφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι «Βασιλιάδες» κυριάρχησαν από την αρχή απέναντι στους Γκρίζλις, φτάνοντας με άνεση στη νίκη, έχοντας σε τρομερή κατάσταση του Μονκ, Φοξ και Σαμπόνις.

Ο Μαλίκ Μονκ είχε 27 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ, με τον ΝτεΆρον Φοξ να σημειώνει 24 πόντους, έχοντας ακόμη 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Κυρίαρχος ο Ντομάντας Σαμπόνις με 13 πόντους, 21 ριμπάουντ και 12 ασίστ!

Όσον αφορά τον Σάσα Βεζένκοφ, ο Βούλγαρος φόργουορντ, αγωνίστηκε μόλις για τρία λεπτά, όταν είχε κριθεί το ματς, σημειώνοντας δύο πόντους, ενώ είχε στο ενεργητικό του και 1 ριμπάουντ.

Κορυφαίος για τους Γκρίζλις ήταν ο Ντέσμοντ Μπέιν που είχε 17 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ, με τον Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 18 πόντους.

 

 

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X