Λίβερπουλ: Οι «λύσεις ανάγκης» για αριστερό μπακ μετά τον τραυματισμό του Τσιμίκα

Κλοπ: «Τα αγόρια πάλεψαν για τον αδερφό τους»
Photo Credits: INTIME

Χωρίς αριστερό μπακ έμεινε πλέον η Λίβερπουλ μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Τσιμίκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι ο μεγάλος άτυχος της χθεσινής (23/12) αναμέτρησης της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ καθώς ο Έλληνας μπακ έπεσε πάνω στον Γιούργκεν Κλοπ μετά από σπρώξιμο του Σάκα και τραυματίστηκε σοβαρά στην κλείδα και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης περίπου τρεις μήνες.

Πλέον, η Λίβερπουλ έμεινε χωρίς αριστερό μπακ καθώς εκτός λόγω τραυματισμού στον ώμο βρίσκεται από τον περασμένο Οκτώβρη και ο Άντι Ρόμπερτσον και πλέον τα κουκιά για τους «Κόκκινους» είναι μετρημένα.

Άλλο αριστερό μπακ στο ρόστερ δεν υπάρχει οπότε ο Κλοπ καλείται να αποφασίσει αν θα προχωρήσει στην καθιέρωση του Τζο Γκόμες στη θέση, ο οποίος είναι κάτι σαν πασπαρτού καθώς παίζει σε όλες τις θέσεις της άμυνας ή αν θα γίνει κάποια μεταγραφή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Προς το παρόν πάντως δεν φαίνεται πως τίθεται κάποιο θέμα μεταγραφής ενώ και ο Ρόμπερτσον αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων τον ερχόμενο μήνα.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X